Sivilceli Ciltler sivilceler geçmiyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iyisintabi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
134
35
298
25 yaşındayım. iki yıldır yüzümde sivilce çıkıyor. ergenlikte hiç çıkarmadım.çıkan sivilceler de öyle ufak falan değil. iltihaplı büyük sivilceler. yüzümdekilerin biri bitmeden diğeri çıkıyor. çok acıyor. çinko krem sürüyorum, clindoxyl sürüyorum, yeşil çaylı tonik kullanıyorum, la roche yüz temizleme jeli kullanıyorum ama faydası yok sanırım. tavsiyesi olan var mı?

25 yaşındayım. iki yıldır yüzümde sivilce çıkıyor. ergenlikte hiç çıkarmadım.çıkan sivilceler de öyle ufak falan değil. iltihaplı büyük sivilceler. yüzümdekilerin biri bitmeden diğeri çıkıyor. çok acıyor. çinko krem sürüyorum, clindoxyl sürüyorum, yeşil çaylı tonik kullanıyorum, la roche yüz temizleme jeli kullanıyorum ama faydası yok sanırım. tavsiyesi olan var mı?
Onlari bwnde kullandim fayda etmedi bol su ic meyve sebze agirlikli Beslen bi ilsc var sivilceler e kesin cozum ama karacigerde sorun yapabiliyor ams yuzun bebek gibi oluyo :)

teşekkür ederim. karaciğerimdeki yağ oranı fazla çıktı maalesef :43: buna rağmen o ilaçlar yazıyor mu doktor.

o ilaçları kullanmayım lütfen..evet yüzün bebek gibi oluyor ama 2-3 yıl sonra daha beter olarak karşına geliyor yan etkileride cabası..deneyimlerime güvenerek konuşuyorum bende25 yaşındayım liseden beri uğraşıyorum hala var hala var..şu anda çok sıkıldığım için ilaç kullanmıyorum katranlı sabun kullanıyorum..sabun öneririm katranlı..doktoruna sor kullan derse al bence yağ dengeliyor çünkü..birde şu anda tek yaptığım lavanta kürü.faydası olmadı desem yalan ama çok az bi fayda bude iyidir..inşallah tez zamnda kurtuluruz artık çünkü yorucu bir süreç gerçekten:((

o ilaçları kullanmayım lütfen..evet yüzün bebek gibi oluyor ama 2-3 yıl sonra daha beter olarak karşına geliyor yan etkileride cabası..deneyimlerime güvenerek konuşuyorum bende25 yaşındayım liseden beri uğraşıyorum hala var hala var..şu anda çok sıkıldığım için ilaç kullanmıyorum katranlı sabun kullanıyorum..sabun öneririm katranlı..doktoruna sor kullan derse al bence yağ dengeliyor çünkü..birde şu anda tek yaptığım lavanta kürü.faydası olmadı desem yalan ama çok az bi fayda bude iyidir..inşallah tez zamnda kurtuluruz artık çünkü yorucu bir süreç gerçekten:((

lavanta kürünü nasıl uyguluyorsun?

lavanta kürünü nasıl uyguluyorsun?

Aktardan al.1su bardagi su koy cezveye içine 1tatlı kaşıgı lavanta at 6-7dk kaynat sıck olarak süz ılısın iç..fakat benim 3gündür felaket sivilcem arttı bunu sordum bir baslikta ama cevap veren olmadı.acaba cay mı yapti.eger o yaptysa iyi mi kötü bilemiyorum ama dene

Yediklerine dikkat etmek gerek aslında.Asitli şeylerden( cola tarzı gazlı içecek, asitli yemekler portakal , fast food ) ve acıdan uzak durarak bir süre deneyebilirsin.Her gün bir ayran iç mesela yada yoğurt yiyebilirsin. Cilde faydası çok.
C vitamini cilde çok iyi gelir. özellikle kivide çok var.Günde bir kivi mesela.

Bir de dermotolog tedavisine başlamanı öneririm ben . Uzmanların yazdığı reçeteli bir ilaç var birkaç ayda bir kan testi yapıp değerlerine bakarak yazıyorlar.Çok etkili. bir kaç ayda düzeliyor. Yalnız verilen ilaç aralıklı kullanılıyor. Doktor gözetiminde.Çünkü yan etkileri var.

En önemlisi kesinlikle sivilcelere dokunmamak ve stresten uzak durmak

inşallah düzelir canım en kısa zamanda!

Canim çinkoyu yüzüne uygulanan birşey ifade etmez.çinko içeren besinler tuketiceksin.ornegin mantar ve kirmizi eti bol tuket.

سبحان

24 yaşındayım bende de bu sene çıkmaya başladı.
ergenlikte bile çıkmamıştı.
doktor stresten olduğunu söyledi.
krem ve bir solüsyon verdi. azaldı ama geçmedi hala.

24 yaşındayım bende de bu sene çıkmaya başladı.
ergenlikte bile çıkmamıştı.
doktor stresten olduğunu söyledi.
krem ve bir solüsyon verdi. azaldı ama geçmedi hala.

krem ve solüsyonun adını söyleyebilir misin? ben de sönmüş ama izi kalmış sivilcelere zeytinyağı sürüyorum. en azından izleri geçiriyor gibi. hem izler varken hem de yeni sivilce çıkması çok kötü oluyor:43: insanla sürekli yüzümdeki sivilcelere bakıyor gibi hissediyorum :(

Yediklerine dikkat etmek gerek aslında.Asitli şeylerden( cola tarzı gazlı içecek, asitli yemekler portakal , fast food ) ve acıdan uzak durarak bir süre deneyebilirsin.Her gün bir ayran iç mesela yada yoğurt yiyebilirsin. Cilde faydası çok.
C vitamini cilde çok iyi gelir. özellikle kivide çok var.Günde bir kivi mesela.

Bir de dermotolog tedavisine başlamanı öneririm ben . Uzmanların yazdığı reçeteli bir ilaç var birkaç ayda bir kan testi yapıp değerlerine bakarak yazıyorlar.Çok etkili. bir kaç ayda düzeliyor. Yalnız verilen ilaç aralıklı kullanılıyor. Doktor gözetiminde.Çünkü yan etkileri var.

En önemlisi kesinlikle sivilcelere dokunmamak ve stresten uzak durmak

inşallah düzelir canım en kısa zamanda!

teşekkür ederim. inşallah düzelir. dermatoloğa gittim. adet düzenimi sordu sadece. hormon testi yaptırmadı bile :(

doktorların bu konuda gerçekten çok yetersiz olduğunu düşünüyorum bizi deney tahtas olarak görüyorlar bi iaç veriyor baktı geçmedi bide şunu deneyelim diyorlar neden oluyor çoğu araştırmıyor bile..ben 8 senedir uğraşıyorum ve hep doktora gittim kötü olmasın diye kendim bir şey yapmadım ama keşke doktora gitmeyip kendim bişeyler yapsaymışım cildimidahaberbat ettiler sağolsunlar

Back
X