Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerSivilceler için çam katranı sabunu kullanan var mı?
dr.a gitmek en iyisi, bende aldım aynı sabundan ama mucize olmadı..
doktorun verdiği ilaçları kullanmak daha mantıklı..ve cildine uygun yıkama jelleri filan..
Aynı problemi yaşıyoruz Sivilcen olduğuna göre cildin yağlı.Bence de uygun temizleme jelleriyle temizle.Bir de yosun sabununu dene.O çok kurutuyor bu soğuklarda ben artık kullanmamaya karar verdim ama iyi geliyor yani.
Bir de lavanta suyu.Aktardan lavanta al suyun içine at kaynat yüzüne sür.Antiseptik miymiş neymiş iyi geliyor ben kullanıyorum.Başka bir başlıkta görmüştüm
Aynı problemi yaşıyoruz Sivilcen olduğuna göre cildin yağlı.Bence de uygun temizleme jelleriyle temizle.Bir de yosun sabununu dene.O çok kurutuyor bu soğuklarda ben artık kullanmamaya karar verdim ama iyi geliyor yani.
Bir de lavanta suyu.Aktardan lavanta al suyun içine at kaynat yüzüne sür.Antiseptik miymiş neymiş iyi geliyor ben kullanıyorum.Başka bir başlıkta görmüştüm
Deneme yanilma yöntemi. Ne kullanirsan kullan düzenli kullan ve ne olursa olsun 2 ay dan once bırakma. Ilk zamanlar sivilce artması yaglanma ve gecmemesi normal
Deneme yanilma yöntemi. Ne kullanirsan kullan düzenli kullan ve ne olursa olsun 2 ay dan once bırakma. Ilk zamanlar sivilce artması yaglanma ve gecmemesi normal
Arkadaşlar tafsiyeniz üzerine Çam Katranı Sabun bu adresten çam katran sabunu siparişi verdim. 1 hafta boyunca düzenli kullandım . sabah ögle ve akşam olmak üzere. Şimdi yüzümde küçük küçük sivilceler kaldı . kullanmaya devam ediyorum onlarda geçecek insallah.