Sivilceli Ciltler Sivilceler için çam katranı sabunu kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

izmirliebru

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
11
0
16
29
İzmir
arkadaşlar sivilcelerim var internette çam katranı diye bi sabun duydum çok etkili diyorlar öyLe mi gerçekten bi yardımcı olur musunz bilen var mı

dr.a gitmek en iyisi, bende aldım aynı sabundan ama mucize olmadı..
doktorun verdiği ilaçları kullanmak daha mantıklı..ve cildine uygun yıkama jelleri filan..

ya ben doktorada gittim ama ergenlik diyip ilaç verdiler ilaçlar hiç fayda etmedi bu sabunu çok övdüler iyi faln dediler gerçekten bi etksi yok mu

Aynı problemi yaşıyoruz :43: Sivilcen olduğuna göre cildin yağlı.Bence de uygun temizleme jelleriyle temizle.Bir de yosun sabununu dene.O çok kurutuyor bu soğuklarda ben artık kullanmamaya karar verdim ama iyi geliyor yani. :1:

Bir de lavanta suyu.Aktardan lavanta al suyun içine at kaynat yüzüne sür.Antiseptik miymiş neymiş iyi geliyor ben kullanıyorum.Başka bir başlıkta görmüştüm :31:

Sivilcesiz günlere inşallah :12:

Aynı problemi yaşıyoruz :43: Sivilcen olduğuna göre cildin yağlı.Bence de uygun temizleme jelleriyle temizle.Bir de yosun sabununu dene.O çok kurutuyor bu soğuklarda ben artık kullanmamaya karar verdim ama iyi geliyor yani. :1:

Bir de lavanta suyu.Aktardan lavanta al suyun içine at kaynat yüzüne sür.Antiseptik miymiş neymiş iyi geliyor ben kullanıyorum.Başka bir başlıkta görmüştüm :31:

Sivilcesiz günlere inşallah :12:

saol teşkkr ederimde nerden alabilrim o yosun sabununu ?
etkili mi peki?

Arkadaşlar tafsiyeniz üzerine Çam Katranı Sabun bu adresten çam katran sabunu siparişi verdim. 1 hafta boyunca düzenli kullandım . sabah ögle ve akşam olmak üzere. Şimdi yüzümde küçük küçük sivilceler kaldı . kullanmaya devam ediyorum onlarda geçecek insallah.

Back
X