Sivilceli Ciltler Sivilceler için doğal tonik

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
kızlar sizlerle evde kendim yaptığım ve büyük oranda faydasını gördüğüm toniğin tarifini paylaşayım. Bir tutam biberiye ve bir tutam lavantayı 2 su bardağı su dökütü kaynatıyorum. 20 dakika sonra süzüyorum iyice soğuduktan sonrada içine yarım kahve fincanı saf alkol koyup karıştııyprum iyice cam bi kavanozda buzdolabında saklıyorum 1 ay falan kullanıyorum ben. Unutmadan benim cildim yağlı ondan tüm cilt tiplerine uygun mudur bilmiyorum. Ama sivilcelerimde azalma oldu bayağı. Sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplayabilirim

çok güzel bi paylaşım olmuş tşkler.kozmatiklere o kadar para verdim hiç bi işe yaramadı bu güzel bi tonik tarifi olmuş.2 su bardağı su çok olmuyormu.bende deneyim bakalım bir tutam dediğin bir tatlı kaşığı falanmı.

biraz geç bir cevap olacak ama rica ederim aktardan 2 tl lik biberiye ve lavanta alıp onun yarısını kullanabilirsiniz. fazlasıyla yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…