• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerden bıktımmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ayy bu sivilceler psikolojim bozuldu beyaz tenliym bde ck kötü duruyo bn imex kullanıom ck ii gelmesede ii oluyo ha bde yoğurt ve limon maskesi de ii gelio bna ama sürekli ypman lazm yoksa yne ckııo pufff

Maske/peeling yapmayın.
Hormonlarınıza bakıldı mı? bende de aynı problem var yanaklarım şuan öyle. sonuç çıkmasını bekliyorum bakalım.
Duyumuma göre çay ağacı yağı kurutuyormuş denemedim
Benim de yanaklarimda var hep leke iz birakiyor biktim valla bende ergenlikte hic cikarmadim. Hormon demissiniz ne sonucudur aciklarmisiniz belki bende yaptiririm.

Benim de yanaklarimda var hep leke iz birakiyor biktim valla bende ergenlikte hic cikarmadim. Hormon demissiniz ne sonucudur aciklarmisiniz belki bende yaptiririm.
Bana serbest testosteron, lh, fsh, şuan adını hatırlayamadım birkaç test daha vardı. Ayrıca tiroid ve şekere de bakıldı.
Ben de ergenlikte hiç çıkarmadım

Senim bence çok hassas bi cildin var sirdem oluyor bu iltihapsız döküntü şeklinde sivilceler. Sirden sonra yüzünü sodayla yıkarsan sivilce oluşumunu engelliyo diyolar . Ben de kollarımı aldırıyorum sirle üst kollarımda omuz kısmında böyle birsürü sivilce oluyo ve izleri dekalıyo maalesef

2 aydir gecmiyor nalet olasi seyler sivilje jelleri kullaniyorum kremleri kullaniyorun maske peeling banamisin demiyor daha cok cogaliyor adet olmayi bekliyorum hormon testi yaptrcam

İyi akşamlar arkadaşlar ilk defa bi konu açıyorum yanlış yerde mi açtım hiç bi fikrim yok ama bir derdim olduğu kesin .bi kaç aydır yüzümde ilginç şeyler oluyor. Ergenliğimde hiç sivilce sorunu yaşamadım fakat son 3yıldır yani üniversite yıllarımda alnımda hep çok ciddi olmayan ama rahatsız eden sivilceler çıktı . fakat alnımdan başka bi yere yayılmamıştı. Şimdi üniversite son sınıf öğrencisiym yani sivilce yaşını geçmiş olmam gerekiyor. tüm yüzümü birden pütürler sivilceler bastı ben de sıktıkça lekelerle doldu yüzüm o kadar üzgnm ki hiçç alışık değilim. Doktora gittim antibiyotkler ve kremler veriyor fakat hiç biri işe yaramadı . Roaktan aknetrend tarzı ilaçlar kullanmak istemiyorum hem karaciğere zararından hem de yakınlarda 2 düğünümz var yüzüm sivilce kusmuş halde gitmek istemiyorum. Yüz temizlemeyi ihmal etmiyorum sabah akşam jelle temizleyp tonikliyorum haftad 1 kil maskesi yapıyorm. Bu dertten muzdarip olup işe yarar çözümleri olan varmı lütfen benimlepaylaşın :KK43:
Mikrosilver yuz bakim seti oneriyorum sana akneler icin gayet iyi

Mikrosilver yuz bakim seti oneriyorum sana akneler icin gayet iyi

Kullandınız mı? Biraz sirke ve maden sodası karışımını yüzüme sürdm sabah akşam 1 hafta ve yosun sabunu aldım aktardan sivilce için onlar önerdi daha doğrusu. şuanda aktif sivilcelerim geçti ama her an yenileri çıkabilir ve lekelerim duruyo güzel bi bakım setine ihtiyacm var sağlık sorunum olduğu için askıya almıştım bu konuyu .

Kullandınız mı? Biraz sirke ve maden sodası karışımını yüzüme sürdm sabah akşam 1 hafta ve yosun sabunu aldım aktardan sivilce için onlar önerdi daha doğrusu. şuanda aktif sivilcelerim geçti ama her an yenileri çıkabilir ve lekelerim duruyo güzel bi bakım setine ihtiyacm var sağlık sorunum olduğu için askıya almıştım bu konuyu .
Yok kullanmadim ama cevremde cok kisi icin siparis verdim sikayeti olan olmadi ben aloevera urunleri ile ilgileniyorum o yuzden yardimci olmk istedim bayana

Maden suyu falan denemeyin üniversitede arkadaşım denemisti yüzünde izler kaldı kırmızı kırmızı . Bence en güzeli sağlıklı beslenme yüzü temizleme ve doktorun verdiği ilaçları kullanmak.

Selam yazdıklarınızı okudum ve cilt bakımı uzmanı olarak size önereceğim kesin sonuç alabileceğiniz ürünler gönderebilirim tüm cilt kusurları için size denenmiş sonuçlar gönderebilirim benle irtibata geçin lütfen irtibat dilekcınardere@gmail.com burdan yazarsaniz size ve sizin gibi problemi olan insanlara yardım etmek beni mutlu eder.teşekkürler

cildimde ergenlikte hiç sivilce çıkmadı ama sonrasında parti yaptı hepsi 30 yaklaştım hala sivilce ile uğrasıyorum ddf sulfur maskesi cok iyi geliyor. Şuan salisilik asitli yıkama jeli glikolik asit tonik 3 lüsünü kullanıyorum memnunum. ilk başta sivilce altındaki sivilceler kusuyor 1 ayda düzelmeye başlıyor telaş yapmayın 2 3 aya cildiniz düzelecektir ama uzman tavsiyesi ile alınız lütfen.

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Back
X