• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelerim için dermokozmetik ürün tavsiyesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
24 yaşımdayım ve hala sivilcelerle boğuşuyorum cildim hassas herşeye tepki veriyor o yüzden yüzüme dermokozmetik ürünlerden başka ürün kulanamıyorum şu an la roche posay ürünlerini kullanıyorum ama değişiklik yapmak istiyorum önerebilceğiniz dermokozmetik ürünler var mı sivilce ve lekeler için

Meraba canim.
Bende la roche posay urunlerini kullaniyorum ve bakarsan aslinda memnunum. Sen memnun degilmsin? Hangi urunlerini kullaniyosun?
Ben effclar k/ duo+/ mat kullandim ve hic birinden super etki gormedim dgrusunu soylemek gerekirse. Ama vazgecemedigim ve en sevdigim urun : la roche posay yuz temizleme jeli. En fazla bu urun yuzumu toprliyor. Benim yuzumde hassas ve sivilceli. Bu urunu kullandinmi hic?

Meraba canim.
Bende la roche posay urunlerini kullaniyorum ve bakarsan aslinda memnunum. Sen memnun degilmsin? Hangi urunlerini kullaniyosun?
Ben effclar k/ duo+/ mat kullandim ve hic birinden super etki gormedim dgrusunu soylemek gerekirse. Ama vazgecemedigim ve en sevdigim urun : la roche posay yuz temizleme jeli. En fazla bu urun yuzumu toprliyor. Benim yuzumde hassas ve sivilceli. Bu urunu kullandinmi hic?
yüz yıkama jelini ben de kullanıyorum ondan ben de memnunum ama ilk baştaki gibi etki göstermiyor sanki bayadır kullanıyorum çünkü cilt alışmıştır belki diye değişiklik yapmak istiyorum.
onun dışında effaclar k,duo,mat ve a.ı kullandım ben de bir tek effaclar k dan memnun kaldım ama dediğim gibi sanırım cildim alıştı önceki gibi etki etmiyor sanki yeni bir şeyler denemek istiyorum o yüzden canım

yüz yıkama jelini ben de kullanıyorum ondan ben de memnunum ama ilk baştaki gibi etki göstermiyor sanki bayadır kullanıyorum çünkü cilt alışmıştır belki diye değişiklik yapmak istiyorum.
onun dışında effaclar k,duo,mat ve a.ı kullandım ben de bir tek effaclar k dan memnun kaldım ama dediğim gibi sanırım cildim alıştı önceki gibi etki etmiyor sanki yeni bir şeyler denemek istiyorum o yüzden canım

Anladim canim. Ben temizleme jeline baslayali 3 4 ay oldu, bilemiyorum bendede snin dedigin gibi cilt alisirmi ama su an memnunum jelden. Soyldigim gibi ben hic memnun kalmadim tum o kremlerden. Konunu takipteyim, belki sivilce onleyen bi krem tavsiyesi gelirde bende nasiplenirim:KK23:

mrb cnm..bnde biodermanin temizleme jelini kullandim uzun sure ama etkisi olmadi...temizleme urunu olarak bebe sampuanini oneririm ..:KK66:

Anladim canim. Ben temizleme jeline baslayali 3 4 ay oldu, bilemiyorum bendede snin dedigin gibi cilt alisirmi ama su an memnunum jelden. Soyldigim gibi ben hic memnun kalmadim tum o kremlerden. Konunu takipteyim, belki sivilce onleyen bi krem tavsiyesi gelirde bende nasiplenirim:KK23:
umarım canım ya yardımcı olcak biri çıkar :KK51:

24 yaşımdayım ve hala sivilcelerle boğuşuyorum cildim hassas herşeye tepki veriyor o yüzden yüzüme dermokozmetik ürünlerden başka ürün kulanamıyorum şu an la roche posay ürünlerini kullanıyorum ama değişiklik yapmak istiyorum önerebilceğiniz dermokozmetik ürünler var mı sivilce ve lekeler için
bioderma sebium jel tonik 2 gecede bir bioderma sebium serum (salisilik asit içeriyor gözenegı daralttıgından sıvılce olusumunu azaltıyor) Gündüzleride bioderma akn krem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.Ciddi anlamda fark ettirdi bende. Birde avene triacneal kremi ara ara yıne gece suruyorum bunu 2 haftadır kullanıyorum.Yorumları çok iyi değil ama içeriği gerçekten güzel oda salisilik asit ve glıkolık asıt içeriyor yalnız cildi müthiş kurutuyor.Bunu sadece lokal olarak svilce izi yerine yada doku altı sivilce ustune surmek lazım

bioderma sebium jel tonik 2 gecede bir bioderma sebium serum (salisilik asit içeriyor gözenegı daralttıgından sıvılce olusumunu azaltıyor) Gündüzleride bioderma akn krem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.Ciddi anlamda fark ettirdi bende. Birde avene triacneal kremi ara ara yıne gece suruyorum bunu 2 haftadır kullanıyorum.Yorumları çok iyi değil ama içeriği gerçekten güzel oda salisilik asit ve glıkolık asıt içeriyor yalnız cildi müthiş kurutuyor.Bunu sadece lokal olarak svilce izi yerine yada doku altı sivilce ustune surmek lazım
bir araştırayım dediklerini canım teşekkür ederim :)

12002041_917702101628596_7643241795404301689_n.webp Sonuç muhteşem denemeye değer bence

Merhaba ,foruma ilk kez katılıyorum keşke daha önceden okusaymışım.Hepiniz çok faydalı paylaşımlarda bulunuyorsunuz çok teşekkürler.Ben de geçen hafta sonu Hiltonda tanıtım toplantısına katıldığım Jeunesse global ürünlerini kullanmaya başladım.Toplantıda ürünün luminesce serisi ve özellikle cellular rejuvenation serumun akneli ciltlerde çok iyi sonuçlar verdiği anlatıldı.Ürün kullanıcıları Türkiye'den ve yurtdışından pek çok kişi kullanım öncesi ve sonrası fotolarını paylaştı.Kişileri canlı görünce etkilenmemek elde değil tabii.Beni toplantıya çağıran görümcem de yanağındaki lekelerden kurtuldu.Amerika menşeili ürün ama jeunesse Fransızca gençlik anlamına geliyormuş.Başlangıç paketini aldım.Temizleyici,serum,gündüz ve gece ürünleri var.750 tl lik bu paketle network sistemlerine de üye oldum.Bundan sonraki alışverişlerim neredeyse %40indirimli olacak.Sistem bana bir site ismi de verdi.www.guldenzaman.jeunesseglobal.com.Ürünleri kullandıkça facebook jeunesseglobal bağimsiz dietributor sayfaman kendi fotolarımı paylaşıyorum.2 gündür kullanmama rağmen cilimin çok daha iyi ve kırışıklarımın azaldığını hissediyorum.Aynada daha iyi görünüyorum:21:Botox etkisi yaratan instatly ageless diye bir ürünleri var fakat 1 ay sonra türkiye'ye gelecek,alnımdaki derin kırışıklıkta işe yaradı.Sürüyorsunuz ve 2 dakika sonra 5 ile 9 saat arasında botox gibi etki gösteriyor.İlk paylaşımım için biraz uzun olu ama umarım ben de birilerine faydalı olmuşumdur.:KK28:

Back
X