Sivilceli Ciltler Sivilcelerim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

milonga_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
10
0
16
İstanbul
sürekli bu şekilde çıkıyorlar ve öyle kalıyorlar geçmiyorlar yakşaık 10 aydır gittiğim doktorlar çok bişey yok diyor yolluyorlar:( ama iz şeklinde çıkıyorlar ucu falan yok hiçbirinin ve iz şeklinde de kalıyorlar ve sadece çene bölgesi agız bölgesinde oluyor bu. böyle sivilceleri olan ve bana doktor önerebilecek olan var mı arkadaşlar?tabiki resimdekinde biraz daha koyu ve iz şeklinde ...

clindoxyl nadixa kullandım bi ara ama bence onu kullandıkça daha çok oldu:( bundan önce böyle sivilceler olmamıştı hiç kimsede tahlil yapmıyor gerek yok tahlile diyorlar gerçekten yakından delik deşik leke değilde böyle değişik lekelerim var.yani sivilceler leke şeklinde çıkıyor hep böyle.

Eklentiler

• $DSCF4612.webp
    $DSCF4612.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf12418.webp
    $Fotoğraf12418.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 80
sürekli bu şekilde çıkıyorlar ve öyle kalıyorlar geçmiyorlar yakşaık 10 aydır gittiğim doktorlar çok bişey yok diyor yolluyorlar:( ama iz şeklinde çıkıyorlar ucu falan yok hiçbirinin ve iz şeklinde de kalıyorlar ve sadece çene bölgesi agız bölgesinde oluyor bu. böyle sivilceleri olan ve bana doktor önerebilecek olan var mı arkadaşlar?tabiki resimdekinde biraz daha koyu ve iz şeklinde ...

clindoxyl nadixa kullandım bi ara ama bence onu kullandıkça daha çok oldu:( bundan önce böyle sivilceler olmamıştı hiç kimsede tahlil yapmıyor gerek yok tahlile diyorlar gerçekten yakından delik deşik leke değilde böyle değişik lekelerim var.yani sivilceler leke şeklinde çıkıyor hep böyle.

arkadaşlar lütfen cevap yazın:(
moralim epeyce bozuldu beyaz beyaz izler kalmahya başladı çukurda değil ama kalıyor..

Stres mi yaptınız acaba? :44: Ve ya alerji mi oldunuz? Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.

Stres mi yaptınız acaba? :44: Ve ya alerji mi oldunuz? Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin.

alerji değil ama stres yaptım 1 buçuk senedir baya stresliydim erkek arkadaşımla durumalrımızdan dolayı yani şişmanladımda zaten ona kızıp çikolatalrı yiyordum sürekli hala da yiyorum... hiç geçmiyorlar doktorlar neden anlamıyor bi çare bulmuyor o sivilce kremleri daha kötü yapıyor bence.

Bende de bir dönem böyle sorunlar olmuştu çene bölgemde.Güzel bi temizleyici jel al onu kullan.Bi de şuan benim de sivilcem yok ama çok küçük izlerim kaldı onun için sudokrem kullanıyorum. çok ii geldiğini duydum. bi araştır umarım faydasını görürsün.Ben yeni başladım bir hafta kullaniyim sonuçları yazarım sana.Ama gerçekten herkes övüyo bu kremi.
izlere lekellere kırmızılıklara çok ii geliyomuş.Zaten bebekler için olan bi pişik kremi bu bi zararı da yok.

cildinde öle çok abartcak bişe yok bence. benim sivilcelerde çıkıyor hiç geçmiyor. sudokremde kullandım böle beyaz komedon oluştu ondanmı bilmiyorum ama bıraktım. cildini sana uygun bir temizleyiciyle temizle hatta temizleyici aha lı olursa daha iyi olur. maden suyu gülsuyu toniği yapabilirsin cnm birde benim cildim karma. ben sütün içine salatalık rendelemiştim. bekletmiştim 6 saat sonra sabah aksam sürmüşüm. cildim çok durulmuştu. ama üşendim yapmadım bidaha.

cildinde öle çok abartcak bişe yok bence. benim sivilcelerde çıkıyor hiç geçmiyor. sudokremde kullandım böle beyaz komedon oluştu ondanmı bilmiyorum ama bıraktım. cildini sana uygun bir temizleyiciyle temizle hatta temizleyici aha lı olursa daha iyi olur. maden suyu gülsuyu toniği yapabilirsin cnm birde benim cildim karma. ben sütün içine salatalık rendelemiştim. bekletmiştim 6 saat sonra sabah aksam sürmüşüm. cildim çok durulmuştu. ama üşendim yapmadım bidaha.

ya ben de sudokrem kulladım 4. sürüşüm bu. küçücük yağ bezesi gibi bişeler var şuan yüzümde ondan mı acaba senin yazıyı okuyunca şüphe oldu şimdi bak. krem mi yapıo bunu acaba ya :((

ya ben de sudokrem kulladım 4. sürüşüm bu. küçücük yağ bezesi gibi bişeler var şuan yüzümde ondan mı acaba senin yazıyı okuyunca şüphe oldu şimdi bak. krem mi yapıo bunu acaba ya :((

bilmiyorumki bendede oldu acaba gözeneklerimi tıkıyoki dedim kendi kendime.. korktum kullanamadım :53:

Bende de bir dönem böyle sorunlar olmuştu çene bölgemde.Güzel bi temizleyici jel al onu kullan.Bi de şuan benim de sivilcem yok ama çok küçük izlerim kaldı onun için sudokrem kullanıyorum. çok ii geldiğini duydum. bi araştır umarım faydasını görürsün.Ben yeni başladım bir hafta kullaniyim sonuçları yazarım sana.Ama gerçekten herkes övüyo bu kremi.
izlere lekellere kırmızılıklara çok ii geliyomuş.Zaten bebekler için olan bi pişik kremi bu bi zararı da yok.

gerçekten bişey anlamadım hiç olmazdı böyle sonuçlaru yazarsan sevinirim şuan sadece sebamed sbaun kullanıyorum birde loreal köpük krem jel pembe olanı o kadar . rahat bırakayım bakalım nolacak ama snaki iz kalacak gibi duruyor beyazlaşıp delik gibi.

yani birde garip olan tarafı iz şeklinde çıkıyor bunlar hani ucu yok ucu olan sivilcelerimde çıkıyor bazen ama onlar geçiyor bunlar geçmiyoe birde neden test yapmıyolar belk, kist vardır anlamıyorum hiç.

Bende de 6aydır özellikle çenemde olmak üzere bi sürü sivilce çıktı çıkıyor sonu gelmiyor. Doktora gittim, umursamadılar:D strestendir diyorlar ki aslında da öyle, derslerimden dolayı çok stresliyim. Ama stresten dolayı çıkan sivilcelere bi çözüm pek yok gibi:D bilmiyorum. Doktor sana da sormuştur; adet düzensizliğin var mı, hormon ilacı ya da herhangi bi ilaç kullanıyor musun, tüylenme artışı falan. Eğer bu tip sorunların yoksa geriye tek neden stres kalıyor olmalı.

yani ben şuan gittim zeotarin hap verdi hap içememe ragmen aldım ama kullanmayı düşünmüyorum ya vallahi mahvetmişycem yan etkileri adet düzensizliği kolestrol fırlaması neler neler gerek yok kendi haline bırakcam umurumda değil artık...ve farkettim yaglı yedikçe çogalıyor o ucu olmayanların beyaz ucu çıkıyor. yiyecek etkilemiyor deselerde tetikliyor.

Back
X