• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 2 haftada kurtuldum :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

AliciaKristan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
21
0
36
Kayseri
Selam kızlaaaaaaar :32:

Yüzüme birsürü kırmızı sivilce lekesi yada sivilce(bu ayrımı henüz yapamıyorum) vardı.
Eskişehire gittiğimde aktar gibi bi yerden Classic White isimli bi sabun aldım. Cilt beyazlatma özelliği de varmış.
Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve kırmızılıklarda büyük ölçüde düzelme ve yüzümde beyazlama oldu :32:
Sabah akşam yüzünüze sürüp 3-5 dakika bekliyorsunuz. Eğer aldığım yeri öğrenmek isteyen varsa mesaj atabilir :)
Fiyatı da 5 liraydı galiba.

Bide garnierin 3ü 1 arada maske-peeling-temizleme jelini yüzüme sürüp yüz temizleme fırçasıyla biraz ovalıyorum ve muhteşem bi rahatlık hissi veriyor tavsiye ederim :24:

Umarım hepimizin sorunsuz bebek gibi cildi olur :9: . baybaay:3:

Selam kızlaaaaaaar :32:

Yüzüme birsürü kırmızı sivilce lekesi yada sivilce(bu ayrımı henüz yapamıyorum) vardı.
Eskişehire gittiğimde aktar gibi bi yerden Classic White isimli bi sabun aldım. Cilt beyazlatma özelliği de varmış.
Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve kırmızılıklarda büyük ölçüde düzelme ve yüzümde beyazlama oldu :32:
Sabah akşam yüzünüze sürüp 3-5 dakika bekliyorsunuz. Eğer aldığım yeri öğrenmek isteyen varsa mesaj atabilir :)
Fiyatı da 5 liraydı galiba.

Bide garnierin 3ü 1 arada maske-peeling-temizleme jelini yüzüme sürüp yüz temizleme fırçasıyla biraz ovalıyorum ve muhteşem bi rahatlık hissi veriyor tavsiye ederim :24:

Umarım hepimizin sorunsuz bebek gibi cildi olur :9: . baybaay:3:

eğer üniversite caddesindeki aktardan bahsediyorsan evet ordan aldım bende bahsettiğin sabundan...1 aydır kullanıyorum benim yüzümü hiç değiştirmedi ama hiç etkili olmadı kötü bi etki de yapmadı ama...

eğer üniversite caddesindeki aktardan bahsediyorsan evet ordan aldım bende bahsettiğin sabundan...1 aydır kullanıyorum benim yüzümü hiç değiştirmedi ama hiç etkili olmadı kötü bi etki de yapmadı ama...

üniversite caddesi mi bilmiyorum önünden tramvay falan geçiyor galiba orası. bende işe yaradı valla renkleri bayağı açıldı boyutları küçüldü falan .
demekki herkeste aynı etkiyi yaratmıyor :53:

ay ne salak bi cümle yazmışım başka şeyle ilgileniyodum ondan böyle garip bi cümle olmuş :D

çok makul fiyata almışsınız sabunu, nette baktım da 15 tl :)

classic white sabun:

yüzdeki siyah nokta, leke ve ölü deriyi yok eder.
yüze beyazlık ve taze bir görünün kazandırır.

bu sabun gizli saklı kalmış bir mucize öylesine kokusu güzel diye almışdım satıcı bunun içinde katran var cilt bozuklukları alerji kızarma gibi sorunlarıda çözer demişdi cildim beyazladı ve gerçekden siyah noktalar pıtır pıtır çıkdı yüzümden sıkmadan ama uzun süre kullanıcaksınız en azından bi sabun biticek benim bitmeye yakın tertemiz olmuşdu tek kelimeyle mucize diyim mutlaka deniyin bugün gene aldım yazıyıda görünce yazıyım dedim:54:

bugün bende aldım bu sabundan 10 dk önce yıkadım yüzümü biraz kızardı yüzüm ve değişik bişey oldu pütür pütür, sonra nemlendirici sürdüm düzeldi gibi
aldığım attar öve öve bitiremedi bu sabunu gündü bir koli satıyoruz dedi :52:

Son düzenleme:
bugün bende aldım bu sabundan 10 dk önce yıkadım yüzümü biraz kızardı yüzüm ve değişik bişey oldu pütür pütür, sonra nemlendirici sürdüm düzeldi gibi
aldığım attar öve öve bitiremedi bu sabunu gündü bir koli satıyoruz dedi :52:

Iyihmis bi kullan baklim:) banyoda kullabilr mi acaba sirttaki dekoltedeki sivilceler icin

bende en son cildiye ye gittim
bana çamur sabunu verdi üzerinde lut gölü çamurundan diye yazıyor
umarım iyi gelir sivilce dolu şuan yüzüm minik minik kabartılar şeklinde

sabun kutusunun içinde reçete çıkıyor ingilizce ve aparapça(sanırım) yazılar var ingilizceden anladığım kadarıyla yüz ve vücut sabunu diyor

yıkarken gözüme biraz kaçtı feci yandırıyor arkadaşlar dikkat edin

canım oyle seyler kullandıgın surece faydalı kullanmayı bıtırdığın zmaan cıldın musaıtse svılceye zaten yıne cıkıyo bı sure sora zaten ınsan sıkılıyo

cilt tipim karma burnumda siyah noktalar var ama sivilce yok sayılacak kadar az regl döneminde tek tük çıkıyor

Bende aldim kullaniyorum 1 aya yakin oldu ama bende bir etki yaratmadi zma ben hic bekletmeden sabunu yuzumde hemen yikadim ondan mi acaba

Back
X