Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle mücadelem .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

berycherry

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
12
2
16
33
Selam kızlar ,
Eskiden yüzümde hiç sivilce yoktu adeta bebek popişi gibiydi diyebilirim . Birdenbire bütün çene bölgemi alnımı sivilce bastı yoğun bir stres dönemi altındaydım belki de ondan dolayı . Perişan oldum tabi . Kendimce bir iki yöntem denedim evde ama geçeceği yerde daha da çoğaldı , kaşınmaya başladı . Bende cilt doktoruna geç de olsa gitmeye karar verdim . İlk etapta bana isotrexinle tedaviye başlamamız gerektiğini önerdi . 3 ay oldu neredeyse sivilcelerim tamamen geçti diyebilirim , pütürcük kabarcık kalmadı , sadece izler kaldı onlar içinde kontrole gittiğimde azalderm isimli bir krem önerdi onu da bir haftadır kullanıyorum sanki biraz solma var gibi . Eğer bu ilaçları kullanmak isteyen , emin olamayan , doktor yazdığı halde kullanmayan süreci gözlemlemek isteyen olursa ben tüm kullandığım zamanları bir blog halinde yayınladım ismi '' sivilcesavascisi '' . Oradan takip edebilirler . Sorularını bana da sorabilirler . Elimden geldiğince cevaplarım .

Bebek popişi suratlı günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…