sivilcelerle başım dertte

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
42
İstanbul
kızlar sizdede sivilce sorunu varmı? sırtımda yüzümde boynumda saçlarımın içinde bile büyük büyük sivilceler çıktı. bir hata yaptım yanağımdakini sıktım şimdi kabuklandı iz kaldı. çıkmadan önce o yer iğne batar gibi acıyor 1-2 gün sonra toplanmaya başlıyor. bu arada sürekli uyukluyorum. özellikle gündüz 3-4 gibi. eğer uyumazsam üşüme titreme oluyor. sizdede bunlar oluyor mu?? daha 5 haftalığım hafif mide bulantılarm oluyor ama kusma yok.inşallah da olmaz nefret ederim kusmaktan. ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım. sizde ne gibi sorunlar yada değişimler var. lütfen paylaşalım..bu arada eczaneden folikasit aldım.doktora söylemeden aldım onun vereceği yoktu. doğru mu yaptım bilmiyorum ama kızımda kullanmıştım.geç kalmamışımdır umarım.

Sivilce sorunu bende de vardı. Yüzümde 1 tane bile sivilce çıkmazken heryeri sivilce dolmuştu bir anda. Ama ne kadar acısada dokunmadım ben kendi kendine geçmesini bekledim. Hala arada çıkıyor ama normal dedi doktorum. Sıkma canını yani geçici şeyler bunlar :) Folik asit konusuna gelince keske doktorunun vermesini bekleseydin hem daha 5. haftadaymışsın. Ben doktorum reçete yazmadan kullanmadım hiç bir ilaç.

Arkadaşım hamilemişsin öyle kurutucu haplar falan var onlardan kullanma kullanamazsın zaten de . Aktarda siviliceler için gülsuyu var ondan al kullan çok iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…