Sivilceli Ciltler sivilcelerle vedalastim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pozitifiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
1
0
36
Slm arkadaslar oncelikle size yasadiklarimdan bahsedyim.Ben karma ciltli liseden beri sivilce skintisu ceken (sivilce dediysek kistik iltihapli kafam kadar seyler) briydim.Sonra universitde roactn tedavisiyle gecirdim amaaa gecen yil tekrar basladi bu sefer roactn tdavisi gormek istemedgmden dogal selere yoneldm veee zerdecalli zencefilli cayla tanistim.Bir hafta byunca aksamlari yemeklerden bir saat sonra ictim ve sivilcelerden kurtldm.Gelelim tarife serce parmagi buyuklugunde tane zerdecal 300 ml suyla ocaga konucak kaynayica alti kisilip 2 dk daha ateste tutulcak.2 dk snunda ocak kapatlip 10 dk demlencek.Bardagimiza serce parmagin yarisi kadar yas zzencefil rendelenip suyu sikilcak .Demlenen zerdecali da ekleyip agiyetle icicez.Simdiden uyarayim tadi acimsi.Ayrica taze zencefil bulamayanlar kurutulmus tane zencefil kullanabilir ama onun buyuklugu serce parmagi kadar olcak.Tabi kuru zencefil kaynatilcak zerdecalla.Eger tadini cook aci blursaniz bir parca demirhindiyle kaynatabilirsini.Umarim bu tarif cok isinize yarar ben de bol bol dua alirim

Back