Sivilceli Ciltler Sivilceli ciltler nasıl beslenmeli

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

endlessiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
19
2
6
35
Kocaeli
Kızlar sivilcelerimiz için neler uygulamadık ki maskeler temizleyici sabun tonik krem jel ve daha neler neler belkide gerçekten ihtiyacımız olan şey beslenme programımızı değiştirmektir fikirlerinizi alalımm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bol su tüketimi çok fark ettiriyor. :) salatalık karpuz kavun ( tabi bu mevsimde biraz zor ama) nar madalina gibi sulu meyveler veya domates mantar yeşil biber kuru üzüm gibi salisik asit içeren gıdalar iyi geliyor diye araştırıp öğrendim. :) ben deniyorum bakalım izleyip gorucez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

suyun herşeye faydası var zaten anında yüzü berraklaştırıyor parlıyor sanki onun dışında ben kuruyemişte yesem anında sivilce çıkıyo yağlı şeylerde çok etkiliyo

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Back
X