Lekeler, Çiller sivilcenin bıraktıkları :/

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Aysegulcrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
134
21
98
meraba yasım 19 kendımı bıldım bılelı sıvılcelerle ugrasıyorum beyaz tenlıyım onceden sıvılcelerımle cok ugrasırdım bu nedenle lekeler kaldı doktora gıttıgımde bana benzamıycn ve bırde hap verdı kullandım ve bıtırdım cıldım bembeyaz bebek gıbı oldu ne leke ne ız sonra kullanmayı bıraktım tekrar cıkmaya basladı bende arastırdım acnelyse aldım oda ıyı geldı fakat nasıl oldugunu anlayamadıgım bı sekılde bunu cok uzulerek soyluyorum yuzumde delıkler ve cukurluklar oldu lekedende gectım cukurlar delıkler benı mahfettı :/ tek cozum kımyasal peelıng dıye dusunuyorum evde yapmayı ama onu yapmadan once expıgment dıye bı krem var daha once almıstım %2 lıgını her gece cıldıme yedırerek surdum kızarmada olmadı dokumede sonra yanlıs kullandıgımı dusundum cunku herkezın cıldı kızarıp suyuluyormus o kremde kullanmayı bıraktım ve nasıl kullanacagımı bılemıyorum? Internetten arastırdım memnun olanlarda var yuzunu berbat edenlerde benım anladıgım kadarıyla bu kremın kullanım seklıyle alakalı faydası oluyor lutfen kullanan varsa bana bılgı versın nasıl kullanacagımla ılgılı

Back