Sivilceli Ciltler Sivilceye kesin tedavi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merve99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
23
1
1
27
Başka bir konuda kendimden bahsetmiştim fikirlerinizi önerdiklerinizi not aldım ancak merak ettiğim bir şey var
Şimdi sivilce sorunu ya direk ciltle alakalı ya karaciğerle yada bağırsakla felan alakalı diye bir çok neden bulunabilir. (Sonuçta hepsinde sebum atımıyla ilgili etkenler var)
merak ettiğim doktorlar gider gitmez yüzümüze bakıp ilaç veriyolar acaba doktorla konuşsak tüm vücutta sivilceye neden olabilcek her türlü şeyle ilgili test edilsek kusurlu yer ortaya çıkmaz mı ? {Yani böyle cidden yoruldum yıllardır uğraş uğraş :( ve az birşey de değil hani olabilcek son noktada nerdeyse :( yüzümde yüzlerce sivilce var :( }
yani karaciğer için kan tahlili yaptırmıştım orda bir sorun yok. Şuan ilaç + krem kullansamda 1-2 ay sonra geçmezse bırakıp önerilen kremleri kullanacağım. Sonuçta sonunu göremediğin bir yolda ilerlemek cidden çok zor :(
ve istanbulda eğer direk ilaç yazmayıp, biraz inceleyip, ilaç firmalarının etkisinde olmadan :D ürün önerebilcek düzgün bir doktor tanıyorsanız söylerseniz sevinirim :)

Ne kullanıyorsun şu an
monodoks hapı 2.5 ay kullandım (ilk 2 ay hergün 1 tane son 2 hafta günde 2 tane. 6 kutu bitince doktor ara ver dedi) ve 3 aydır her sabah nadixa + 2 gecede bir isotrexin sürüyorum. ama sivilce arttı azalcak gibide değil. yani moralim yerlerde bırakmayı düşünüyorum

Bende yıllardır bu tedavileri gördüm. Tam 7 yıl. 19 yaşındayım şu an ve senin gibi sivilceler max seviyede.
Yüzüme ben bile bakamıyorum kıpkırmızı.
vee ve ve korkarak doktor kontrolünde Roaccutane tedavisine başladım. 10 gün oldu.
tek çözüm bu diyorlardı, bakalım çözüm olabilecek mi... :(
Geçmiş olsun sana umarım sende işe yarar ilaçlar.

Bende yıllardır bu tedavileri gördüm. Tam 7 yıl. 19 yaşındayım şu an ve senin gibi sivilceler max seviyede.
Yüzüme ben bile bakamıyorum kıpkırmızı.
vee ve ve korkarak doktor kontrolünde Roaccutane tedavisine başladım. 10 gün oldu.
tek çözüm bu diyorlardı, bakalım çözüm olabilecek mi... :KK43:
Geçmiş olsun sana umarım sende işe yarar ilaçlar.
Bende 17 yaşındayım :) 14 yaşında başladı sanırım bir anda baby face yüzüm mayın tarlasına döndü :( ve hani cidden son seviyede diyebilirim bundan sonrası ameliyatlık :D cm2 başına 5 sivilce düşüyor :D
ve roaccutane cidden çok etkili herkes önerdi doktorum da söyledi ancak reddettim. Seneye besyo sınavlarına girmeyi düşünüyorum bu yüzden spora ara veremem :( roaccutane ise spora engel oluyor bu yüzden en azından seneye kadar kullanamayacğım.

Bende 17 yaşındayım :) 14 yaşında başladı sanırım bir anda baby face yüzüm mayın tarlasına döndü :KK43: ve hani cidden son seviyede diyebilirim bundan sonrası ameliyatlık :KK70: cm2 başına 5 sivilce düşüyor :KK70:
ve roaccutane cidden çok etkili herkes önerdi doktorum da söyledi ancak reddettim. Seneye besyo sınavlarına girmeyi düşünüyorum bu yüzden spora ara veremem :KK43: roaccutane ise spora engel oluyor bu yüzden en azından seneye kadar kullanamayacğım.
Evet haklısın :KK43: ama inşallah roaccutane ihtiyaç duymadan geçer seninkiler.. benimkilere ilaç fayda ederse yazarım. Sende ilerleyen senelerde geçmezse kullanırsın canım...

Kızlar bende yıllarca krem kullandım doktora gittim hiç bir faydası olmadı . geçen ay aktara gidip zeytinyağlı sabun aldım fiyatıda uygun bir kalıp aldım ben ama inanılmaz faydasını gördüm herkese öneriyorum üstelik kimyasal bir zararı yok sabah ve gece uyumadan önce kullanıyorum hem yüzümü beyazlatmaya yaradı hemde sivilcelerim kurudu kayboldu deneyin :KK76:

Kızlar bende yıllarca krem kullandım doktora gittim hiç bir faydası olmadı . geçen ay aktara gidip zeytinyağlı sabun aldım fiyatıda uygun bir kalıp aldım ben ama inanılmaz faydasını gördüm herkese öneriyorum üstelik kimyasal bir zararı yok sabah ve gece uyumadan önce kullanıyorum hem yüzümü beyazlatmaya yaradı hemde sivilcelerim kurudu kayboldu deneyin :KK76:
evet zeytinyağlı sabunuda ilerde alacağım :) en azından şuan ki tedavim bitsin ilerde diğer önerilerle beraber uygularım :) ve herkesin bünyesi farklı olduğundan kimisinde etki etsede kimisinde etki etmiyor :D zaten önerilere bakınca herkes '' bende hiç biri işe yaramadı bu yaradı'' diyor yani herkeste farklı biri etki ediyor :D bende deneye deneye bularım umarım :)

evet zeytinyağlı sabunuda ilerde alacağım :) en azından şuan ki tedavim bitsin ilerde diğer önerilerle beraber uygularım :) ve herkesin bünyesi farklı olduğundan kimisinde etki etsede kimisinde etki etmiyor :KK70: zaten önerilere bakınca herkes '' bende hiç biri işe yaramadı bu yaradı'' diyor yani herkeste farklı biri etki ediyor :KK70: bende deneye deneye bularım umarım :)

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN, vücut deniz cilt kıyısıdır. Yani vücut atamadığı zehiri ciltten atar. O yüzden öncelike sağlıklı beslenip hazır gıdalardan ızak kalmak lazım. Daha sonra tedaviler sonuş verebilir. Yani vücudu temizlemeden cilt sakinleşmez. Ama ciltteki sorunlarında makyaj hava kirliliği vs gibi sebepleri vardır. Bunlar için de sizlere önereceğim lr markasının microsilver yüz temizleme seti. Gümüşlü olduğu için gümüş de antibakteriyel olduğu için sivilcelerin sonunu getiriyor. Doğal ve su bazlı bi nemlendiricisi de cildin ihtiyacı nemi sağlıyor. Almak isteyen benimle iletişime geçebilir.

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN, vücut deniz cilt kıyısıdır. Yani vücut atamadığı zehiri ciltten atar. O yüzden öncelike sağlıklı beslenip hazır gıdalardan ızak kalmak lazım. Daha sonra tedaviler sonuş verebilir. Yani vücudu temizlemeden cilt sakinleşmez. Ama ciltteki sorunlarında makyaj hava kirliliği vs gibi sebepleri vardır. Bunlar için de sizlere önereceğim lr markasının microsilver yüz temizleme seti. Gümüşlü olduğu için gümüş de antibakteriyel olduğu için sivilcelerin sonunu getiriyor. Doğal ve su bazlı bi nemlendiricisi de cildin ihtiyacı nemi sağlıyor. Almak isteyen benimle iletişime geçebilir.
haklısınız dediğiniz gibi yediklerime dikkat ediyorum makyajda pek sık yapmıyorum. Şuan krem kullandığım için ancak ileride tedavim bitince kullanabilirim :)

merhaba,
bende de sivilce sorunu var hatta yüzümde sirtimda ve popo bolgesinde.. procsin
mavi anemon yüz yıkama köpüğünü ve yaninda bioderma sebium hydra kremi kullanıyorum. hem yüzüm hemde sırtım için. yüzümde bir kaç ay önce başladim, çok mutluyum, sırtim için de 4 gün oldu ( kullanımda annemden yardım alıyorum, yoksa sırtıma kendim uygulayamam) ve gözle görülür fark var.

merhaba,
bende de sivilce sorunu var hatta yüzümde sirtimda ve popo bolgesinde.. procsin
mavi anemon yüz yıkama köpüğünü ve yaninda bioderma sebium hydra kremi kullanıyorum. hem yüzüm hemde sırtım için. yüzümde bir kaç ay önce başladim, çok mutluyum, sırtim için de 4 gün oldu ( kullanımda annemden yardım alıyorum, yoksa sırtıma kendim uygulayamam) ve gözle görülür fark var.
Teşekkürler ilerde deneyeceğim inş. :) Ve acaba nasıl kullanıyorsunuz ? Yani köpükle yıkayıp sonra kremi mi sürüyorsunuz ? ve sabah akşam böyle yapınca krem yüzünüzde ne kadar kalıyor ? hani 1-2 saat sonra siliyormusunuz yoksa durmadan kremli mi kalıyosunuz :KK70: yatarken fln
Bide sırtınıza sürdükten sonra üstüne tişört giymek sorun olmuyor mu ? Sonuçta benimde var ama oralara hiç krem sürmedim şuana kadar :(

merhaba,
Procsin köpüğünü çalkalayıp elime sıkıyorum. aldığım yer pamuğa sürüp cildinizi pamukla silin demişti ama ben normal sabunla yıkar gibi kullanıyorum. köpürtüp uyguluyorum. iyice duruluyorum. sonrasında da bioderma kremi sürüyorum. kremi cilt hemen emiyor. üstünüze hemen bir şeyler giyebilirsiniz, yani kremi durulamiyorsunuz. sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce muhakkak yapıyorum. okadar memnunum ki yoksa bana hiç bir güç bir seyi bu kadar düzenli uygulatamazdi :)

Başka bir konuda kendimden bahsetmiştim fikirlerinizi önerdiklerinizi not aldım ancak merak ettiğim bir şey var
Şimdi sivilce sorunu ya direk ciltle alakalı ya karaciğerle yada bağırsakla felan alakalı diye bir çok neden bulunabilir. (Sonuçta hepsinde sebum atımıyla ilgili etkenler var)
merak ettiğim doktorlar gider gitmez yüzümüze bakıp ilaç veriyolar acaba doktorla konuşsak tüm vücutta sivilceye neden olabilcek her türlü şeyle ilgili test edilsek kusurlu yer ortaya çıkmaz mı ? {Yani böyle cidden yoruldum yıllardır uğraş uğraş :KK43: ve az birşey de değil hani olabilcek son noktada nerdeyse :KK43: yüzümde yüzlerce sivilce var :KK43: }
yani karaciğer için kan tahlili yaptırmıştım orda bir sorun yok. Şuan ilaç + krem kullansamda 1-2 ay sonra geçmezse bırakıp önerilen kremleri kullanacağım. Sonuçta sonunu göremediğin bir yolda ilerlemek cidden çok zor :KK43:
ve istanbulda eğer direk ilaç yazmayıp, biraz inceleyip, ilaç firmalarının etkisinde olmadan :KK70: ürün önerebilcek düzgün bir doktor tanıyorsanız söylerseniz sevinirim :)
Merhaba, evet çok haklısınız. Bu birçok insanın başına geliyor. Doktor değil ama; cilt bakımı yaptırmanız ve ürün temin etmeniz açısından Güzellik salonu önerebilirim. Çok ciddi sivilcem olmasa da cildimde makyajdan ötürü siyah nokta, kızarıklık, sivilce vardı. 5-6 seans uygulama yaptırdım. Şu an cildim makyajsız bile iyi görünüyor diyebilirim. Ama 2-3 ayda bir bakım yaptırmaya devam ediyorum böyle daha sağlıklı oluyor. Baırköy'de Doruk Güzellik Salonu. Gülten ve Güliz hanım var onlar ilgilendi benimle. Cildine bakıp sana yol gösteriyorlar. Sizin istediğiniz gibi ev kullanımı için ürün de veriyorlar. Bana en samimi geleni ise ticari kaygıları yok gibi geldi bana. Bu çok önemli mağlum para tuzağı oluyor çoğu. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Merhaba, evet çok haklısınız. Bu birçok insanın başına geliyor. Doktor değil ama; cilt bakımı yaptırmanız ve ürün temin etmeniz açısından Güzellik salonu önerebilirim. Çok ciddi sivilcem olmasa da cildimde makyajdan ötürü siyah nokta, kızarıklık, sivilce vardı. 5-6 seans uygulama yaptırdım. Şu an cildim makyajsız bile iyi görünüyor diyebilirim. Ama 2-3 ayda bir bakım yaptırmaya devam ediyorum böyle daha sağlıklı oluyor. Baırköy'de Doruk Güzellik Salonu. Gülten ve Güliz hanım var onlar ilgilendi benimle. Cildine bakıp sana yol gösteriyorlar. Sizin istediğiniz gibi ev kullanımı için ürün de veriyorlar. Bana en samimi geleni ise ticari kaygıları yok gibi geldi bana. Bu çok önemli mağlum para tuzağı oluyor çoğu. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Teşekkürler tabi şu sivilcelerim iltahaplı felan olduğundan bakımla olacak iş gibi değil :KK43: yani bilemedim yinede bir ara gidip şansımı denerim sağolun :) ve zerotenine başlayacağım sanırım, mecburen düşük dozda alacağım :KK43:

yaşınızı bilmiyorum ancak bu tip ilaçların yumurtaliklara zarar verdiğini duymuştum. umarım kullanmaya gerek kalmadan geçer.

:KK43: Bir çok zararı var haklısınız ancak geçecek gibi değil mecbur başlıyacağım
Canım yaşın küçük sanırım 26 yaşındayım hala sivilcelerle uğraşıyorum.bu ara tavan yaptı benimde.çok kötü bi durum seni çok iyi anlıyorum.doktor bana benzamicsy verdi şuan bebek emziriyorum bitek bunu kullanabilirim.normalde sen roccacutan lıksı dedi ama emzirdiğim için kullanamıyorun.emzirmeyi bırakınca gitcem hapa başlıycam.artık son çarem o:(

Başlayalı 15 gün oldu spor yaptığım için doktor 20 mg l başlattı.
5. Günden beri dudak kuruluğu var. 8. Günden beri de baya görülür kepek oluştu :( sivilcelerde de artış var :( hani kusma dönemi bile olsa okula giderken cidden yüzüme bakamıyorum baya kötü oldu ama mecburen katlanacagım
Gelişmeleri (umarım olumlu gelişmeler olur :) ) buraya yazarım.

Back
X