• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivrisinek isirigi alerjisi

nehiriim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
19
1
1
Belçika
Merhaba arkadaslar,

Ben yurtdisinda yasiyorum yakinda turkiye’ye tatile gidicem ama ne zaman gitsem ayni dert :(

Sivrisinek isirigina karsi alerjim var, bildiginiz heryerimi yuzumu gozumu isiriyolar ve acayip sisiyo kabariyo kasimadan’da duramiyorum, ne zaman izine gitsem hastane hastane dolasiyorum igne yapmak icin.

Isirmamalari icin bir spray kullaniyorum ama pek fayda etmiyor ayrica her yerim ilacli dolasmak hosuma gitmiyor.

Acaba benimle ayni durumda olan var mi, isirmasini veya alerji olmamasi icin bir ilac hap yok mu ya ?

Prize takilan elektrikli sivri kovuculardan kullanmani oneririm, ciddi ise yariyorlar, hep yaninda tasi bir tane gittigin yerlerde takarsin aksamlari. Vucuda sikilan spreyler bazen ise yaramiyorlar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Prize takilan elektrikli sivri kovuculardan kullanmani oneririm, ciddi ise yariyorlar, hep yaninda tasi bir tane gittigin yerlerde takarsin aksamlari. Vucuda sikilan spreyler bazen ise yaramiyorlar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cevabiniz icin tskler, ama malesef bizim orda geceleri disarda uyuyuluyo veya gece disarda oturdugum zamanda isiriyolar ayrica gunduzleride farketmiyo :s bana alerji olmamasi icin bi hap gibi bisey lazim ya :s

Back
X