Siyah akııntı

yok ama kasıklarım ağrıyo ya :S

kasık ağrısı pek bişey ifade etmez. genelde her bayanda adet olur aşağı yukarı. Ailendeki diğerlerine göre ilginç veya nadir bir yemek türü yermisin. (mesela aç karnına turşu veya kavun karpuzla beraber çay içer misin veya soğukla sıcak beraber içer misin veya çayla dondurma gibi ) Adetlerin düzensiz mi

Son düzenleme:
Her adet öncesinde siyah akıntım oluyo çamur gibi benim gibi olan var mı?

benimde oluyo önce siyah sonra kahve ve kırmızı oluyo.adetlerim 10 gün sürüyo bu yüzden hormonlara falan baktırdım bişi yok ama neden olduğunu bilmiyorum. kist olunca olurmuş kistte eridi ama hala var..

kasık ağrısı pek bişey ifade etmez. genelde her bayanda adet olur aşağı yukarı. Ailendeki diğerlerine göre ilginç veya nadir bir yemek türü yermisin. (mesela aç karnına turşu veya kavun karpuzla beraber çay içer misin veya soğukla sıcak beraber içer misin veya çayla dondurma gibi ) Adetlerin düzensiz mi

Evet düzensizdi hatta düzenli olsun diye rahat 6 kere doktora gittim sorun çıkmadı tembellik var dediler doğum kont hapı kulladım düzeldi biraz sonra yine gittim guatr dediler yine bişey cıkmadı cıvan percemi aslan pencesi kulladım suanda düzgün her ay oluyorum ama siyah akıntı ile birlıkte oluyorum normal akıntı değil akışkan çamur gibi söylediniz gibi yemek düzenime dikkat etmem sabhları turşu yerim başka yok öyle bide işte sabahları aslan pencesi cayı içiyorum.

benimde oluyo önce siyah sonra kahve ve kırmızı oluyo.adetlerim 10 gün sürüyo bu yüzden hormonlara falan baktırdım bişi yok ama neden olduğunu bilmiyorum. kist olunca olurmuş kistte eridi ama hala var..

aaa evet aynen düzenli oluyorum ama 10 gün çekiyorum siyah geliyo sonra kahve en son kırmızı bitiyo :S bende de problem çıkmadı kist olmadığını söylediler her gittiğimde sorun çıkmıyor.

Back
X