• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Bikini Modelleri

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
siyah-bikini.jpg

Renklerin modası değişse de siyah klasiktir. Her zaman her yere uyum sağlar. Ben dahil tanıdığım bir çok kadın siyahtan vazgeçemiyor. Beğenilerini plaja yansıtmak isteyenler için siyah bikini modellerini bir araya getirdim.

phoca_thumb_l_siyah-bikini.jpg
phoca_thumb_l_siyah-bikini%202.jpg

phoca_thumb_l_siyah-bikini%203.jpg
phoca_thumb_l_siyah-bikini%204.jpg

phoca_thumb_l_siyah-bikini%205.jpg
phoca_thumb_l_siyah-bikini%206.jpg

Unutmadan bikiniler yine forever21.com'da satılıyor.

yüksektopuklar.com'dan alıntıdır

kumasları bi acaip geldi bana bu bikinilerin :umursamaz:

markası ne?
içinde kap var mı ? ya da sünger gibi bişey?
düşmüyomu?
malum doğumdan sonra biraz sarkıyo ya şeyler!!! bizdede dururmu ki yaaa?????

valla ben kipadan aldım 19 tlye markası da road yazıyo etikette ama süper birşey sünger içinde ince var sütyen bölümünde bi de isterden çıkartabilirsin o süngeri istersen takarsın o resimdekinin aynısı ben doğum yapmadım göbek de yok ama bence 15 kiloya kadar kullanılabilir bir bikini.o boyundaki ipi de istersen çıkart kullan istersen tak kullan.alt kısmında i kap nedir bilmiyorum ama benimkinde o genetal bölge kısmına gelen yerde iç kısımda pamuklu bez var.çok seksi süper hatta siyah olduğundan daha zayıf gösteriyo.

düşme kısmına gelince düşmüyor kesinlikle straplez boyundan askısıs şeklilde kullanırsan deniz içinde belki ama askılı halde kesinlikle düşmüyor,alt kısmı da düşmüyor.

Back
X