slm kızlar
benim saç rengim açık kumral ama ben saçımı önce karamel sonra koyu kumral ve en son siyaha boyadım ve şimdi çok pişmanım.
Diplerden kendi saç rengim geliyo ve siyahtan daha açık oldugu için çok kötü görünüyo yaşlı gibi görüntü veriyo.
Tekrar siyaha boyamak istemiyorum. Kahve, kumral yada kendi saç rengime yakın bi renk istiyorum ama bunun kuaförde oryalle açtırmaktan başka çaresi var mı?
inanır mısın bende aynı dertten muzdaribim.sözlüm sürekli saçını neden siyah yaptın aç rengini diyip beni sinir edior.bugün kuaföre gittim boya tamamen akmadan işlem yapılması saçı felaket şekilde yıpratıyormuş..o yüzden tamamen akmasını ve diplerimizin çok daha belirgin bir şekilde gelmesini beklememiz gerekiyor :)
Kızlar siyah saç boyasından kurtulmuş biri olarak; saçlarınızı her boyamak istediğinizde kahverengi ne bileyim sıcak çikolata, bakır vs. gibi renklere boyayın. Ben öyle yapa yapa akıttım gitti. Çünkü kuaförümde siyahı açmaya cesaret edemeyenlerden O bile nasıl akıttın ilaçsız dedi
Siyah kadar lanet bişey yok yıllar önce oryalle açtırmıştım yanmıştı saçlarım kestirmek zorunda kalmıştım sakın oryal denemeyin kendi haline bırakın ya da başka boyalar sürüp kurtulun
Oksijen suyunun saçı açtığını biliyorum bununla ilgili bir çok video izledim :) ne kadar açar siyah saçı bilmiyorum ama denemekte fayda var en azından açıcılar gibi saçı yıpratmaz birde saf bal (işlem görmemiş) ve tarçınla bi karışım hazırlayıp bu karışımı en az 8 saat bekletiyorsun kafanda, en iyisi akşam yatmadan önce yapmak ve sabah yıkamak.. bu karışımda saça doğal röfle yapıyor tabii işlem görmemiş saç olması şartıyla kolay gelsin
bende saçımı siyahtan çikolata kahveye döndürmüştüm riskli bir iş ama şunu tavsiye edebilirim. Eğer siyah saçınızın altında daha önceden açma işlemi yoksa yani açıcı ile bir işlem yapılmadıysa, (açıcıyı çok kısa süreliğine saçınızda tutma şartıyla) açıcı kullanabilirsiniz.. saç rengi değişir değişmez yıkar ve kahve tonlarında boyarsınız.. siyahtan kurtulmuş olursunuz tabii ki
slm kızlar
benim saç rengim açık kumral ama ben saçımı önce karamel sonra koyu kumral ve en son siyaha boyadım ve şimdi çok pişmanım.
Diplerden kendi saç rengim geliyo ve siyahtan daha açık oldugu için çok kötü görünüyo yaşlı gibi görüntü veriyo.
Tekrar siyaha boyamak istemiyorum. Kahve, kumral yada kendi saç rengime yakın bi renk istiyorum ama bunun kuaförde oryalle açtırmaktan başka çaresi var mı?
canım bi önerım var sana şöyle yapabilirsin garnıer ın boyası saça zarar vermıyo yanı ben onunla şöyle bi şey yapmıştım koyu renk saça 11 numarasını alıp çok acık sarı yazıyo sanırım bılmıyorum adını no 11 garnıer boya dıplerın kaç cm geldı bılmıyorum ama dipler bellıyse tam sürme ordan basla boya bu boya sacına zarar vermıyo sonra ertesı gunde istediğin bi kahveye tavsıyem garnıer 5 numara yada bıraz daha acıgına boya istedıgın gıbı güzel acık bı kahve olur...
acıcıyla degılde bnm soledıgım boyayla boyayıp acarsan sac rengını ertesı gün boyayabılırsın ben öyle yaptım ama boyayı dıplere degdırmeçünkü orala cabuk açılır bu yöntemle hemen hemen kesın sonuç alırsın dıyebılırım...
slm kızlar
Bende senin gibi bir durumdaydım biliomusun. Boyadım simsiyah sonra sıkıldım açıcam rengimi dedim. Ama gel gör ki öle kolay degil. Oryal de kullanmak istemedim. Burdan araştırdım kim ne kullanıyo ne yapıyo diye. Beyaz sabunu duydum ve hemen onla yıkamaya başladım saçımı her gün. Tabiki saçlarım tiftik tiftik oldu dedim bu böyle olmaz gittim palette'nin açıcısını alıp açtırdım ama çok tutmadık saçımda. Yıpranmadı mı yıprandı tabiki ama açık renk istiosan bazı şeylerden feragat edicen=)