• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah çamur gibi akıntı

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
7 haftalık gebeyim. son zamanlarda kahverengi lekelenmem başlamıştı. bir kaç gündür de siyah çamurumsu akıntım oluyor? Yaşayanlar varsa n'olur yardım edin. neden böyle olabilir? (bu arada doktorum düşük riski var, çok önemli değil dedi ama son bir kaç gündür arttı. progesteron da kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi:(

7 haftalık gebeyim. son zamanlarda kahverengi lekelenmem başlamıştı. bir kaç gündür de siyah çamurumsu akıntım oluyor? Yaşayanlar varsa n'olur yardım edin. neden böyle olabilir? (bu arada doktorum düşük riski var, çok önemli değil dedi ama son bir kaç gündür arttı. progesteron da kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi:(

BAzen rahimde kanama alanları oluşabiliyor. Genelde rengi kırmızıya dönmedikçe korkmayın derler ama benim 6. haftada adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve çok şükür atlatmıştım. Hemen acile gitmiş ve 2 gece hastanede kalmıştım. Bu durumlarda düşüğe karşı genelde progesteron için iğne, jel veya fitil veriyorlar. Kan sulandırcı kullanıyorsan bıraktırıyorlar. Maydanoz, nane, nar, adaçayı düşüğe neden olduğu için kullanma. Çalışıyorsan rapor al ve evde dinlen. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.

BAzen rahimde kanama alanları oluşabiliyor. Genelde rengi kırmızıya dönmedikçe korkmayın derler ama benim 6. haftada adet kanaması gibi kanamam olmuştu ve çok şükür atlatmıştım. Hemen acile gitmiş ve 2 gece hastanede kalmıştım. Bu durumlarda düşüğe karşı genelde progesteron için iğne, jel veya fitil veriyorlar. Kan sulandırcı kullanıyorsan bıraktırıyorlar. Maydanoz, nane, nar, adaçayı düşüğe neden olduğu için kullanma. Çalışıyorsan rapor al ve evde dinlen. Bol su içmeyi ihmal etme. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.

çok teşekkür ederim. bugün biraz daha azaldı rengi kahverengiye döndü. az sonra doktora gideceğim. umarım hayırlı haberler alırım

mrb cnım bende 12 haftalık gebeyim. bendede 5. haftada kahverengi akıntı sonrasında dediğin gibi siyah akıntılar oluşmaya başladı. iki hafta bu şekilde devam etti iğne ve ilaç kullandım. sonrasında müthiş bir kanama başladı. kanamanın miktarını tarif dahi edemem. düşük yaptım sandım ultrasonda bebğin kalp atışları vardı. 3 gün hastanede yattım. sonrasında kanama olmadı ama bazı günler siyah bazı günler kahverengi akıntılar gelmeye devam etti. şimdilerde kanama alanı 1 cmye düşmüş çok açık kahve akıntı geliyo. risk kalmdı dio dr. sana anlattım cünkü ben çok korktum çok ağladım. yaşayacak olduktan sonra bi şekilde yaşıyor. benim kanamama dr. bile çok şaşırmıştı

merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. demir ve vitamin hapı kullandıktan son ra siyah akıntı geldi normale döndü daha sonra. doktoruma basvurdum sıkıntı yok normal dedi. bugün tekrarladı korkuyorum kızlar benim gb bi durum yasayan var mı aranızda acaba...

Back
X