• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah cekettim

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
slmlar,

bu ceketin tamamen siyahı bende var.arkadan tamam aynı ama önden tamamen kaplısı ve hakim yakalı.kalçalarımı kapatacak kadar uzun.ince bir ceket.baharın ilk günlerinde de giyilebilir.siyah balıkçı badi ve siyah pantolon ve siyah ayakkabı dışında bir kombin aklıma gelmiyor.belki beyaz gömlekle de olr.en önemliside demode kaçar mı diye düşünüyorum.kombinin içinde renkli kıyafetler ve aksesuarlar kulllanmak istiyorum.

$ceket.webp

altına siyah tayt, içine beyaz sporcu atleti ve kapalı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin. Tabi tayt için ceketin biraz üzerinde bol durması lazım; üstüne oturuyorsa olmaz sanırım :)

altına siyah tayt, içine beyaz sporcu atleti ve kapalı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin. Tabi tayt için ceketin biraz üzerinde bol durması lazım; üstüne oturuyorsa olmaz sanırım :)

canım sağol benimde aklıma tam dediğine benzer bir kombin gelmişti.olur mı ki olmaz mı diye düşünmüştüm.dışardan bir göz iyi oldu.

Back
X