• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah Çorap Giymeli Miyim?

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Arkadaşlar erkek arkadaşımın ev arkadaşı evleniyor. 5 senelik arkadaşlar ama hem iş hem ev arkadaşı bunlar. Dizi sektöründe çalışıyorlar. Gönülçelen ve Yer-Gök Aşk ekibinde Uygulayıcı Yapımcı idi ev arkadaşı. Şuan Bugünün Saraylısı dizisini çekiyorlar. Yani çevreleri belli.. Bu elbiseyi giymemi istedi erkek arkadaşım sebebi ise bana kırmızıyı yakıştırması. Düğün 1 Eylülde. bacaklarım kalın ve ben çıplak olarak giymeyi sevmiyorum rahatsız hissediyorum. Boyumda çok uzun 174. Salona girerken topuklu ile olacağım ilerleyen zamanda ise babete çevireceğim. Çünkü sevgilimden uzun olabilirim ve o bunu istemiyor :) Asıl sormak istediğim siyah çorap giyeyim mi? Yardım edin :( $36594_519059574815079_1218007943_n.webp$971513_519057458148624_1379714836_n.webp$1001813_519057824815254_1814823183_n.webp

Arkadaşlar erkek arkadaşımın ev arkadaşı evleniyor. 5 senelik arkadaşlar ama hem iş hem ev arkadaşı bunlar. Dizi sektöründe çalışıyorlar. Gönülçelen ve Yer-Gök Aşk ekibinde Uygulayıcı Yapımcı idi ev arkadaşı. Şuan Bugünün Saraylısı dizisini çekiyorlar. Yani çevreleri belli.. Bu elbiseyi giymemi istedi erkek arkadaşım sebebi ise bana kırmızıyı yakıştırması. Düğün 1 Eylülde. bacaklarım kalın ve ben çıplak olarak giymeyi sevmiyorum rahatsız hissediyorum. Boyumda çok uzun 174. Salona girerken topuklu ile olacağım ilerleyen zamanda ise babete çevireceğim. Çünkü sevgilimden uzun olabilirim ve o bunu istemiyor :) Asıl sormak istediğim siyah çorap giyeyim mi? Yardım edin :( Eki Görüntüle 783133 Eki Görüntüle 783134 Eki Görüntüle 783135

bence giymemelisin. elbise siyahlı kırmızılı çorap çok göze batar. Ayrıca bacaklarında kalın falan değil gayet güzel:12:

eğer bacaklarının kalınlığından şikayetçiysen giymelisin hem için rahat olur, hem bacaklarını örtebilir. http://galeri7.uludagsozluk.com/214/siyah-ince-parlak-kulotlu-corap_299419.jpg şu tarz olabilir hem iyi kapatır hemde dikkat çekmez diye düşünüyorum :)

evet çıplak yada ten rengi ile giyemiyorum çok rahatsız oluyorum ama aradaki kırmızı detay düşündürüyor ama internetten baktım siyah elbise ile siyah çorap giyen çok hem sanki daha asil duruyor :(

evet çıplak yada ten rengi ile giyemiyorum çok rahatsız oluyorum ama aradaki kırmızı detay düşündürüyor ama internetten baktım siyah elbise ile siyah çorap giyen çok hem sanki daha asil duruyor :(

bak şimdi şöyle de düşündüm; çorapsız giysen sanki ortadaki kırmızının özelliği kalmıcak gibi. ama siyah çorap giydiğinde elbisenin kırmızısı bence dikkat çekecektir ve zaten ben de elbisenin kırmızı bölümüne bayıldım. bence çorapla giymelisin :) :1:

bak şimdi şöyle de düşündüm; çorapsız giysen sanki ortadaki kırmızının özelliği kalmıcak gibi. ama siyah çorap giydiğinde elbisenin kırmızısı bence dikkat çekecektir ve zaten ben de elbisenin kırmızı bölümüne bayıldım. bence çorapla giymelisin :) :1:

ay bak bu yorum en çok içime sinen oldu, dediğim gibi ortamda biraz belli rezil olmak istemiyorum, ama rahat olmalıyım :)) Bakalım o gün giydiğimde erkek arkadaşım ne diyecek :))

simsiyah gıyme bence...tenını bellı eden cok ınce sıyah olsun yoksa ıtıcı olur...

İçin nasıl rahat ederse öyle bir çorap giy. Bence siyah yerine antrasit rengi bir çorap da olabilir. Böylece aşırı kontrast yaratıp ilgiyi bacaklarına çekmemiş olursun hem de ten rengi gibi olmadığı için rahat edersin.

Çorap Sihirbazı

Back
X