- 2 Eylül 2024
- 144
- -32
- 16
- 33
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Mrb sali ve carsanba 4 kere siyah diski yaptim.Karin agrim bas donmem kusmam yok.Kanda gelmedi kokuda yok ama googlede mide kanamasi yazinca korktum.Diski yaptiktan sonra adet oldum.Sabah gicik tutmustu 1 bucuk saat öksürdüm.Pazar ogle aksam ispanak dun sabah aksam siyah zeytin bu sabah nutella yedim.2 gunde 1 kahve ve hergun soda iciyorum.Sigaram alkolum yok.Bu arada basurum var.Persembe gunu kahverengiye dondu.Ama ben yinede cuma doktora gittim.Mide kanamasinda supheleniyorum dedim.Oyle olsa 2 gunde gecmez 10 gun surer dedi.Diski testi istedi verdim.Sonucu cikmadi diye eve geldim.Simdi e nabizdan baktim diskida kan cikmis.Benim kafam karisti.Diskim kahveye dondu nasil kan cikti.Mide kanamasi degilse ne?Korkayim mi sevineyim mi sasirdim.Tekrar doktora gittim.Diskimda solucan oldugunu soyledim.O zaman solucandandir dedi.Kizimda siyah yapmaya basladi.Bi hap verdi.Ben receteyi kaybettim.Sonra solucani da pek onemsemedigim icin ilaci almadim.6 ay sonra kendiliginden gecti.Bugun tekrar basladi ama bu defa solucan yok.
Son düzenleme: