swsiğin gb gçlge güzel olur sanrm karamal bal köpğü tonlarnda yada bakır :) bütün rekleri karıştrcm sonundacanım bana kuaförüm ilk gölge yaptı. rengi de hafif sarıya dönüktü. ben saçlarımın arasına istedim. tepeye hiç yaptırmadım. dibimin geldiği belli olmamış oldu böylece.
daha sonra da kuaförüm sıcak kahve ve azıcık bakır karışımını kullandı. kaşlarım da siyah olmasına rağmen hiç sırıtmamış oldu.
ülkeme geri döndüğüm zaman ilk iş gene kuaförüme gideceğim bakalım bu sefer ne önerecek :)
ewt ya bnde böyleyim beyaz ten siyah kaşş ben doğal bir görüntü olmasından yanayım ne kaşımı boyayım ne saçım kaşımla zıt olsun! varmı bir fikriniz kaş boyatmadan doğal haliyle saça uygun tene uygun olabilcek bir renk istediğim renkler var aslında ama kaşş problem oluyoo bakır gibi kumral gibi bal köpüğü gibi vs. bunlar açık olduğu için kaşlar sırıtıyofikir verin kızlarrr !! kararsızımm çokk..
tşk esrim tavsiyen içn slania ..ama dediğim gibi istediğim renkler kumral ve tonları kızıldan dertliyim biraz saçıma yapşık kalıyo geçici oluyo akıncaada kötü bir görüntü
Sacinin yansima tonunu degistirebilirsin. Yani koyu bir sac rengin varsa koyu kizil boyayarak kizil yansimali koyu bir renk elde edebilirsin. Böylece hem tenine yakisir hem kaslarin kötü durmaz. Mavi siyah da güzel olur ama ondan kurtulmasi zor. Bir de arkadas balyaji önermis öyle de cok güzel olur. Ama balyajin tonu önemli, bakir tonlarinda bir kizil ile yapilirsa koyu renk saca gitmez ve aktiginda kötü bir turuncu olur ama ridibunda'nin paylastigi resimdeki gibi bir kizil ile yapilirsa cok güzel görünür.
Bir de benim cok begendigim bir sac tipi var; siyah üzerine lacivert balyaj. Bunun gibi farkli renkleri dener misin bilmem ama tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?