• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Siyah nokta kızlar bir yardımcı oluverin

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Smile_90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
463
170
18
Kızlar siyah nokta bandı kullananiniz var mi . Kullanicam ama tüyler cikarmi diye cesaret edemedim. Uzun süredir kullananiz varsa bir öneride bulunabilirmi

Ben kullanıyorum uzun süredir.
Haftada yada 10 günde 1 yapıyorum öyle bir problemim olmadı.

Bence bu bantlarla zamanını, paranı ve hevesini harcama derim. Onun yerine güzel bir maske al kendine daha iyi temizlendiğini göreceksin ben uygun ve pahalı bir çok marka denedim ama hiç birinde istediğim sonucu elde edemedim malesef:KK61:

Ama maske alacaksan Dirty works'ün the ultimate detox mud mask var gratisten almıştım onu tavsiye edebilrim. Yalnızca temizlemesi birazcık zaman alıyor ama sonuç bir hayli başarılı:KK31:

siyah nokta için bende çözüm arıyorum ama korkuyorum cildim aşırı hassas :(( hemen kızarıyor farklı bişey kullandığımda.

Kızlar siyah nokta bandı kullananiniz var mi . Kullanicam ama tüyler cikarmi diye cesaret edemedim. Uzun süredir kullananiz varsa bir öneride bulunabilirmi
canim yuz kesesi al dusta buhari suratina gelsin sonra yuz kesesine hafif hafif surt 1 gun hafif kirmizi kalir ama gercekten tertemiz oluyor :) ama hizli hizli yapma tahris edersin

Konjac sünger alıp kullanabilirsiniz gayet güzel .

canim yuz kesesi al dusta buhari suratina gelsin sonra yuz kesesine hafif hafif surt 1 gun hafif kirmizi kalir ama gercekten tertemiz oluyor :) ama hizli hizli yapma tahris edersin
Gercektenmi neredw bulabilirim yüz kesesini. Hafif hafif ovusturucam yüzüme dimi. Ay cok teşekkür ederim ya . Yüzüme aslinda fondeten falan surmem tek allik surerim ondanmidir nedir bilmiyorum tikaniyo heralde makyajdan yüz

Gercektenmi neredw bulabilirim yüz kesesini. Hafif hafif ovusturucam yüzüme dimi. Ay cok teşekkür ederim ya . Yüzüme aslinda fondeten falan surmem tek allik surerim ondanmidir nedir bilmiyorum tikaniyo heralde makyajdan yüz
Yüz kesesi doğru bir öneri. Eğer yuzunuzde kılcal damar sorununuz yoksa tabi. Varsa kesinlikle uygulamayın. Lr mikrosilver serisinin krem ve yıkama jeliyle bir çok kullanıcıda basarılı sonuçlar aldık. Üstelik fiyatları da diğer markalar gibi korkunç değil. Lr iş ortağıyım ilgilenirseniz bana ulasın. Sevgiler.

aktarlarda bulabilirsin lakin ben sadece burnuma yapiyorum yanaklar falan daha yumusak oldugu icin oralara yapma siyah nokta varsa da. dedigim gibi hafif hafif yaparsan kalmaz ama tabikide geri geliyor bi sure sonra 2 haftada bir yapman lazim :)

Back
X