Öyle miiİlk defa görüyorum,böyle bir cihazı.
Bende eve akşam gidince denicem siringaylaAa bunun makinasi mi varmis. Ilk defa gordum. Ben youtube kanalinda bir blogger'in siringa ile siyah nokta temizledigini gormustum.
Bunları nerden almam lazım pekiSiyah noktalar için bence en etkili çözüm:
1. Her gün mutlaka yatmadan önce yüzü cilt tipine uygun temizleyici ile TEMİZLEMEK, tonikle sıkıştırmak ve uygun nemlendiriciyi uygulamak
2. Haftada bir-iki kez banyodan sonra, gözenekler sıcakta iyice açılmışken aşağıdaki aletle tek tek siyah noktaları çıkarmak.
Siyah noktalar için bence en etkili çözüm:
1. Her gün mutlaka yatmadan önce yüzü cilt tipine uygun temizleyici ile TEMİZLEMEK, tonikle sıkıştırmak ve uygun nemlendiriciyi uygulamak
2. Haftada bir-iki kez banyodan sonra, gözenekler sıcakta iyice açılmışken aşağıdaki aletle tek tek siyah noktaları çıkarmak.
Ben sabah aksam dogal gul suyu ile siliyorum yuzumu. Burnumda cok siyah nokta vardi zamanla gecti hepsi. Makine ile temizleyince sonrasi icin olumsuz bir etkisi var midir? Onu da arastirin. Gozenekler acilir aliskanlik yapar hep makineyle temizlemek ister cildi bozar vs gibi bir etkisi varsa kullanmayin bence.Bende eve akşam gidince denicem siringayla
Ama makinası da güzelse alicam
bu tarz komedonlar gözeneklerin genişlemesine neden oluyor, daha sonra sıkıştırmak oldukça zor.
ayrıca benim gibi cildinde ince kılcal damarlar olanlar için oldukça sakıncalı
Aynen bende tonik kullanıyorum.Sonrasında tonikle sıkıştırıyorum sorun olmadı bende.
Bunlar benim burun derimi tahriş ediyo sonra sivilce yapıyor yaSiyah noktalar için bence en etkili çözüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?