Siyah nokta temizleme makinası

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba
Resimdeki üründen kullanıpta memnun kalan varmi
Almayı düşünüyorum

Siyah noktalar için bence en etkili çözüm:

1. Her gün mutlaka yatmadan önce yüzü cilt tipine uygun temizleyici ile TEMİZLEMEK, tonikle sıkıştırmak ve uygun nemlendiriciyi uygulamak
2. Haftada bir-iki kez banyodan sonra, gözenekler sıcakta iyice açılmışken aşağıdaki aletle tek tek siyah noktaları çıkarmak.

Bunları nerden almam lazım peki

bu tarz komedonlar gözeneklerin genişlemesine neden oluyor, daha sonra sıkıştırmak oldukça zor.
ayrıca benim gibi cildinde ince kılcal damarlar olanlar için oldukça sakıncalı

Bende eve akşam gidince denicem siringayla
Ama makinası da güzelse alicam
Ben sabah aksam dogal gul suyu ile siliyorum yuzumu. Burnumda cok siyah nokta vardi zamanla gecti hepsi. Makine ile temizleyince sonrasi icin olumsuz bir etkisi var midir? Onu da arastirin. Gozenekler acilir aliskanlik yapar hep makineyle temizlemek ister cildi bozar vs gibi bir etkisi varsa kullanmayin bence.

bu tarz komedonlar gözeneklerin genişlemesine neden oluyor, daha sonra sıkıştırmak oldukça zor.
ayrıca benim gibi cildinde ince kılcal damarlar olanlar için oldukça sakıncalı

Sonrasında tonikle sıkıştırıyorum sorun olmadı bende.

Bende bu makinenin benzerinden var avondan almıştım siyah noktalar için çok iyi oldugunu söyleyemiyeceğim ama siyah nokta görünümünü azaltıyor yüzdeyi ölü deriyi temizliyor o yönden güzel bir makine benim burun bölgemde aşırı derecede siyah nokta var ve haftada bir kere banyodan çıktıktan sonra bim in siyah nokta bandını takıyorum gerçekten denediğim tüm bantlardan çok çok daha iyi ve daha sonra siyah nokta çıkarma demirleri var onlarlada üstünden geçiyorum daha sonrada yüz kremi sürüyorum gerçekten çok ama çok güzel oluyor ellediğinizde o yumuşaklığı pürüzsüzlüğü hissediyorsunuz umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bunlar benim burun derimi tahriş ediyo sonra sivilce yapıyor ya

Watsons burun bantları var banyodan sonra yapıştırıyorum ben, karbonat ve Türk kahvesiyle de sık sık peeling yaparım hala var ama dibime kadar girmeyen göremez dibimi de kim napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…