Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhabalarr:) benimde birçok kızın olduğu gibi siyah nokta sorunum vaar

burnumda çok var dayanamayıp hep sıkıyorum burun çevresine de yayıldı neredeyse! birsürü çözüm önerileri okudum ama rasgele bişey yapmak istemiyorumm lütfen deneyen ve kesin olumlu sonuç alan birisi yardımcı olursa çok sevinirimm. Birde bu başlığın konusu değil belki ama karma bi cilde sahibim yağlı bi cilt aslında.. yüz bölgesi genellikle yağlı ama ellerim özellikle kış aylarında kupkuru yaşlı eli gibi oluyo ( 22 yaşındayım bu arada) nemlendiriciler bile fayda etmiyor bunun içinde bi öneriniz olursa çok seviniriim

mrb, benm de burnumda siyah nokta var. bugün siyah nokta bandı aldım ve gerçekten işe yaradı. tamamını çıkarmadı ama çoğunu çıkardı diyebilirm. özellikle banyodan sonra yaptım. gözeneklerim açıkken yapmak da iyi geldi. daha sonrasında gül suyu ile sildim. bir kaç hafta denemeyi düşünüyorum

İyi fikirr ozaman yarın gidip hemen siyah nokta bandı alıyorumm :)) teşekkürler
İyi fikirr ozaman yarın gidip hemen siyah nokta bandı alıyorumm :)) teşekkürler
rica ederim. gratisten aldım. cettua diye bir marka. sadece denemek için almıştm amagerçekten faydasını gördüm :) nivea da iyi diyorlar. ama herkeste aynı etki olmuyor o yüzden uygun fiyatlı olan bi markayı denemeni tavsiye ederim :)