Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saç Nasıl Olur ?

nilayyy27

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
26
0
16
Muğla
Arkadaşlar beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmayı düşünüyorum boyatsam nasıl olur boyatmalı mıyım sizce ? :)

Siyah gotik durur bence kizil yada sari kumral daha hos durur bilhassa kumral

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 yıl siyah kullandım canım..siyahın benı cok sert gösterdıgını soyledıler hep,gecen ay sac regımı degıstırdım..karamel yaptırdım herkes cok beğendi..siyahtan kat kat güzel olduğunu soyledıler..sıyah ifadeyı bıraz sert gösteriyor yanı bende oyleydi..şimdiki sac rengimden cok memnunum.

Bahsettigim kumral o. Siz bilirsiniz ama goz renginizi on plana cikarak renkler bunlar. Siyah ta cikarir ama dedim ya gotik durur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar beyaz tenliyim gözlerimde mavi yeşil saçlarımı siyaha boyatmayı düşünüyorum boyatsam nasıl olur boyatmalı mıyım sizce ? :)

Canım siyah değil siyah çok sert gösteriyor insanı uzun yıllar bende kullandım siyahı ama yakıştımı yakışıyor.

şunu söyleyim saç renginden sıkılan biriysen kesinlikle siyaha boyama derim geri dönüşü çok yıpratıcı ve uzun sürebiliyor.

Koyu kahve ve içinde ışıltı olan koyu kahveler kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…