Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı açmak için yardım lütfen

hemensorupgidicem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
87
2
16
İstanbul
Saçımın kendi rengi koyu kahve çeneden aşağısı koyu kızıldı çokta seviyordum ama akınca kuaföre gidip kendi rengime boyatmak istedim diplere vurmadan kızılları boyadı ve kızıl yerine kömür siyahı ile çıktım kuaförden. İki yıkamada kendi rengime geliceklerini söylediği saç 13 hazirandan beri kendi karalığını korumakta. Bir ton bile açılmadı! Biraz önce palette Deluxe yoğun renk açıcı sürdüm saçlarıma ama hiç boya değmemiş yerlerede geldi malesef. Şuan siyahlarda hiç açılma yok. Yirmi dakika sonra durulayacağım. Lütfen yardım edin hiç mi siyah saça çözüm yok? Tekrar kuaför eline düşmenin şakasından bile irkiliyorum artık. Sarı yap desem kızıl falan çıkacağım herhalde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemem sorup gidicem :) merhaba, iyi ve güvenilir bir kuafor sart gibi görünüyor. saçını yiprattiginla kalmazsin bir de rengarenk olur. sayet cok deneyimli degilsen onerileri dikkate alma derim. asla kuaföre gitmem diyorsan koyu kahverengi bir boyayi butun saçına uygulayabilirsin. Ancak yine o sevmedigin kara olur sac malesef :/

Diplerim sarı gerisi başka binbir renk şuan, gökkuşağını aratmıyorum şuan. Yarın sabah koşa koşa kuaföre gideceğim, profesyonel biri bile bu saçla başa çıkabilir mi bilmiyorum malesef

Umarim duzelir benimde kizildi sacim rengini biraz koyu yapmak icin kuafore gittim simsiyah oldu sacim 2 ay sonra gel kizila cevircem falan dedi binbir ozur diledi acabilir diye gittim kafamda tup patlamis gibi oldu resmen dipler acik turuncu gibi oldu gerisi siyah baska bi yere gittim sacimi koyu kahve boyadi ama cabuk akti gene ayni oldu en son profesyonel birini buldum ona gittim sacimi kizil yapti mcburen ama gene 2 renkti digerlerinden daha iyi sonuc aldim simdi boyamiyorum aksin istiyorum sacim cok yiprandi cep sodasini hafif sulandirip saca surup bekleyice boya akiyor diyilar oyle duydum ama denemedim hic

Yas yada kuru mayayi 1 yemek kasigi su ile karistir krem gibi olsun 1 pakete 1 yemek kasigi su, tabi sacinin uzunluguna gore bi kaç pakette olabilr , sonra bu karisimi saclarini sur sacin rengini cok aciyor ve besliyor dogal yontemlerle sac rengi boyle acilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…