• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçlarımdan kurtulmak istiyorum :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Ya ben saçlarımı siyaha boyadım. İlk hafta simsiyahtı sonrasında biliyorsunuz renk akıyor ve daha açık bir renk oluyor. Benim kendi saç renginde kahverengi. Ve boyalayı nerdeyse 1 yıl oldu. Niye boyadım onuda bilmiyorum. Herneyse şimdi o boyalı siyah saçlarımı kestirmek istiyorum.Fakat ikiside koyu renk olduğu için saçlarımın ne kadar dip boyası geldiğini anlayamıyorum. Biliyorum.saçma soru oldu kusura bakmayın :D Bizim buralarda güneşte yok. Nasıl anlayabilirim ne kadar dip boyamın geldiğini?

Hiç boyamayin azicik saclarinizn ucundan kesin ve zamana bırakın artık boya geçer zaten

1 senede aşağı yıkarı omuzlarınıza kadar inmiştir diye düşünüyorum.

Siyah boya aksa da kendi saçın arasında illaki ton farkı oluyor.
Saçının az bir tutamını kesip ordan itibaren ne kadar uzadığını böylece kendi saçınla boyayı ayırt edebilirsin.
Veya perçem kesebilirsin veya ense kısmının minicik bir tutamını sarıya boyayıp ordan da anlayabilirsin.

bnde bi kere hayatimin hatasini yapip siyaha boyamistm sacimi..1.5 yil hc boyamadm uclardan kestrdm.ama kndi saclarim acik renk oldgndan ne kdr uzadigi belli oluyodu..ama yinede kuafor o kalan siyah kisimlari kusturmustu..cunku ne kadar da aksa siyah boyali sac boya tutmuyo..

Back
X