• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçlı olanlar bakabilir mi kızlar

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
kızlar saçlarımı sarıdan siyaha çevirdim yalnız bir sorunum var arkadaşlar bu siyah renk ne model yaparsam yapayım kendini belli etmiyor sarı saç mesela her modeli kaç mt öteden gösteriyor ama siyah a yakından bakınca bile basit geliyor modeli benim derdimde bu kafayı yiyeceğim ya bu saçla saçlarımın rengini çeviremem daha henüz siyah renge geçtim iki hafta oluyor ve yeni kaynak yaptırdım baya masraf açtım yani saç rengi değişimi imkansız. renk değiştirmek dışında önerisi olan var mı modelleri nasıl taşıyabilirim bu saçla

Sana öyle geliyo canım yok öyle bi şey tabiki siyah daha hanım hanımcık garanti bi renk sarı her yerde dikkat çekecek bi renk zamanla gözün alışır

Sana öyle geliyo canım yok öyle bi şey tabiki siyah daha hanım hanımcık garanti bi renk sarı her yerde dikkat çekecek bi renk zamanla gözün alışır
öyle biraz daha oturaklı bir hava katıyor bana ondan döndüm zaten çokda yakıştırdılar ama beğenmiyorum bir türlü

Ben de bugun itibariyla siyah sacliyim. Karamelden dondum. Gozlerim henuz alisamadi, komure batirip cikarmislar gibi geliyor ama cok havali oldu. :P

Bence henuz alisamamis gibisiniz. Zaten saridan siyaha gecmek radikal bir degisim olmus. Alismaniz zaman alacaktir.

Siyah sac, ekstra bakim ve kiyafet seciminde uygun renklerin tercihini gerektiriyor. Biraz kulfetli yani ama tercihler dogru olursa ve de ten renginize de uygunsa siyah renk, tadini cikarmamak icin hicbir neden kalmiyor. :P

Sarıdan koyu kahveye geçtiğimde ben de uzunca bir süre yadırgadım kendimi ama sonra alıştı gözüm yaklaşık 1 senedir de boya falan yapmıyorum beyazım olmadığından ve kendi saç rengim ne güzelmiş ne diye saçımı paralamışım o kadar diyorum şimdi.
Siyaha en yakışan modellerden biri düz fön bence, bir de uzunsa saçın muhakkak güzel oluyordur zamanla gözün de alışır. Ama sarı gibi gösterişli durmuyor elbet

kızlar saçlarımı sarıdan siyaha çevirdim yalnız bir sorunum var arkadaşlar bu siyah renk ne model yaparsam yapayım kendini belli etmiyor sarı saç mesela her modeli kaç mt öteden gösteriyor ama siyah a yakından bakınca bile basit geliyor modeli benim derdimde bu kafayı yiyeceğim ya bu saçla saçlarımın rengini çeviremem daha henüz siyah renge geçtim iki hafta oluyor ve yeni kaynak yaptırdım baya masraf açtım yani saç rengi değişimi imkansız. renk değiştirmek dışında önerisi olan var mı modelleri nasıl taşıyabilirim bu saçla
Kesinlikle tepeden sımsıkı at kuyruğu ucunu bukle de yapabilirsiniz.hem yüzünüzü ortaya çıkarır hem güçlü bir imaj yaratır

bunu günlük kullansam fazla olur mu
Hayır mesela ben hergün yukardan sımsıkı toplarım kenardan felan saçlar çıkıyor ya jöleyle de dümdüz bir görüntü veriyorum o saçlara.herkes yüzüme yakıştığını ve güzel durduğunu söyler hele de tenin beyazsa sarı saçtan iyidir siyah saç artık bana sarı saç ucuz geliyor her 15-16 yaşlarına gelen genç kız yaptığından dolayı

Hayır mesela ben hergün yukardan sımsıkı toplarım kenardan felan saçlar çıkıyor ya jöleyle de dümdüz bir görüntü veriyorum o saçlara.herkes yüzüme yakıştığını ve güzel durduğunu söyler hele de tenin beyazsa sarı saçtan iyidir siyah saç artık bana sarı saç ucuz geliyor her 15-16 yaşlarına gelen genç kız yaptığından dolayı
sarı saç saçımı inan öyle bir yıpratmıştı ki tüy yumağı derler ya uçları aynı öyleydi :(:( peki başka kullandığın bir model var mı

sarı saç saçımı inan öyle bir yıpratmıştı ki tüy yumağı derler ya uçları aynı öyleydi :KK43::KK43: peki başka kullandığın bir model var mı
Hayır önceden hep düzleştirirdim ama saçımı yıpratıyor şuan o kadar seyrek ki inanılmaz yıpranmış bide o yüzden ya topluyorum ya örüyorum

Back
X