Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan küllü tonlar...

Bukuroshe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
7
5
1
32
Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ,umarım sizlerin yardımıyla bazı sorunları asacagim :) Öncelikle saçlarım ne yazık ki berbat bir halde. Normalde kumralim lakin iki seneye yakın siyaha boyadim .Arkadaşlarım bana platinin yakisacagini söylediler Ben de biraz gaza geldim ve bu ay üç kez saçımı actirdim(kuaför bunu başarabileceğini iddia etmişti de ) ,sonuc tam bir fiyasko ,giden paramda cabasi...Size sorum bu saçı kizilliklardan kurtarmak için kullu kumrala boyamak istiyorum lakin diplerim çok sarı.. orda olabilecek yesillenmeden korkuyorum.. lütfen bana yardım edin bu sacla sokağa çıkmak inanın bana acı veriyor Güzel kulli bir ton nasıl elde ederim ? Ve kasımda da düğünüm var

Evet saçımı turuncu bakirimsi sarı karışımı bir şey yaptılar bundan kurtulmak lazım

en baştan kendiniz acsaydınız keşke,palette acıcıyla acın baya sarı olur,üç acışta bu mu olmuş,üç acışta beyaz olur ya bu kuaför de çok beceriksizmiş.

palette acıcıyla acın üzerine 9.1 ile boyayın zamanla küllü renkler oturur biraz daha acık boyarsınız 12 numara filan

bence hiiç açıcı kullanmayın saç zaten epey yıpranmış açık küllü sarı ile fındık kabugu kadar mavi boya karıştırıp boyarsanız küllü bir yansıma elde edebilirsiniz

Arkadaşlar size sonucu söyleyeyim . Yesillenme olmaması için kumral + kullu kumral karistirarark boyadim. Ondan üç beş gün sonra da kulli kumral boy adim tekrardan renk gayet hoş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…