Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan nasıl kurtulurum?

Bilgenimmo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
8
5
1
25
5 gün önce açık kahverengi olan saçlarımı siyah renge boyadım. Tenim buğday ve siyah saç bana çok koyu geldi çevremdekilerde hiç yakışmadığını söylüyor. Siyah saçtan nasıl kurtulabilirim boyanın akmasını beklersem direk boya vurunca kahverengi tutar mı yoksa orayelle açmam gerekirmi lütfen yardımcı olun

5 gün önce açık kahverengi olan saçlarımı siyah renge boyadım. Tenim buğday ve siyah saç bana çok koyu geldi çevremdekilerde hiç yakışmadığını söylüyor. Siyah saçtan nasıl kurtulabilirim boyanın akmasını beklersem direk boya vurunca kahverengi tutar mı yoksa orayelle açmam gerekirmi lütfen yardımcı olun
Orayelle açmadan olmaz malesef

Yaşın kaç bilmiyorum ama beyaz sabun yada kepek şampuanı ile gün aşırı yıka Canım oda olmazsa c vitamini ile aç salın kimyasala bulaşma

Nasıl yapıcani söyliyim canim ben sana oreyale filan bulaşma yakar

yipratirsin sacını Watsonsta colour b4 diye bi ürun var 50 tl civarinda onu kullanarak

sacındaki siyahtan kurtulabilirsin

yıpranma olmuyor nerdeyse kullandm tavsiye ederim.

Back
X