- 22 Ağustos 2016
- 8
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Bilgenimmo
-
Orayelle açmadan olmaz malesef5 gün önce açık kahverengi olan saçlarımı siyah renge boyadım. Tenim buğday ve siyah saç bana çok koyu geldi çevremdekilerde hiç yakışmadığını söylüyor. Siyah saçtan nasıl kurtulabilirim boyanın akmasını beklersem direk boya vurunca kahverengi tutar mı yoksa orayelle açmam gerekirmi lütfen yardımcı olun
Orayelle açmam için boyamadan ne kadar süre geçmesi gerekliOrayelle açmadan olmaz malesef
1-2 ay geçsin yoksa yıpranırOrayelle açmam için boyamadan ne kadar süre geçmesi gerekli
Abla daha 17 yaşındayım boyaya bulaşmakla büyük hata yaptımYaşın kaç bilmiyorum ama beyaz sabun yada kepek şampuanı ile gün aşırı yıka Canım oda olmazsa c vitamini ile aç salın kimyasala bulaşma
Kepek şampuanını bi deniycem abla önerebileceğin bi marka var mı1-2 ay geçsin yoksa yıpranır
Çok kızdım sana bu yaşta saçlarını niye kimyasala bulaştırdın bence birşey yapma uzadıkça kestir bundan sonra beyazın olursa boyaAbla daha 17 yaşındayım boyaya bulaşmakla büyük hata yaptım
Marka farketmez herhangi biri olur sonra buraya yaz sonuçlarıKepek şampuanını bi deniycem abla önerebileceğin bi marka var mı
Abla kahveye döndüp bidaha boyamıycam kepek şampuanını bi deniyim sonuçlarını yazarım çok teşekkür ederimMarka farketmez herhangi biri olur sonra buraya yaz sonuçları
Rica ederim bana kalsa boyama ama tercih senin CanımAbla kahveye döndüp bidaha boyamıycam kepek şampuanını bi deniyim sonuçlarını yazarım çok teşekkür ederim
Nasıl yapıcani söyliyim canim ben sana oreyale filan bulaşma yakar5 gün önce açık kahverengi olan saçlarımı siyah renge boyadım. Tenim buğday ve siyah saç bana çok koyu geldi çevremdekilerde hiç yakışmadığını söylüyor. Siyah saçtan nasıl kurtulabilirim boyanın akmasını beklersem direk boya vurunca kahverengi tutar mı yoksa orayelle açmam gerekirmi lütfen yardımcı olun
Yok canim boya kutusu gibi bisey tek kullanimlik internette videolari var kullananlarin bakabilirsin ki bende kendim kullandim tek negatif yani kokusu idare edersin onuda basarili bi urun.Şampuan gibi birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?