Saç Rengi ve Saç Boyama siyaha en yakın koyu kahverengi boya markası???

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
arkadaşlar bu aralar siyaha merak salmış durumdayım. ancak şöyle bir durum var ki saçlarımın rengini değiştirince aşırı yıpranmasını istemiyorum. bu yüzden direk siyaha boyamaya korkuyorum. duyyduğum kadarıyla koyu kahverengi hem siyah gibi saçı derinden etkilemeyip, rengi daha kolay açılabilir hem de siyaha çok yakın tutuyormuş..

sizden soracağım hangi markanın koyu kahverengisi daha koyu tutuyor? belki aranızda deneyimi olanlar vardır...

palette naturels amber kahve...numarası da 4.0 hatta resim ekleyim..kendim boyadım inan adı kahve ama siyah oluyor oldukça koyu..

Eklentiler

• $amber kahve.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 2.654
kolestonun kahve tonları sıyaha yakın oluyor.

Eklentiler

• $kahve.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 2.729
Koyu kestane tam siyah gibi oluyo ama o da sarıya dönerken yada rengini açarken saçı çok yıpratıyo
siyaha yakınsa bi renk açılacağı zaman saçı yıpratır her zaman
ki açıcı kullanırsan eğer zaten saçına yeterince zarar verecektir
kumral deneyebilirsin sonra açmak istersen

canım ben kuaförüm saçını sonra tekrar açmak istiyorsan kahve yonlarını kesinlikle yapma çünkü aynı siyah oluyor açmasıda çok zor tabiki 2 işlem sonunda ancak açılıyor . şimdiki saçının rengide çok önemli tabiki kestane veya çikolata tonlarınıda tavsiye ederimama dediğim gibi şu an ki saç rengin çok önemli

arkadaşlar Doğal olduğu iddia edilen ürünlerde BDIH (kontrol edilmiş doğal kozmetik) sertifikası aranmalı. Sentetik koku, renk ve konserve edici madde parafin ve diğer petrol kökenli maddeler içermemeli.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…