canım keşke önce buraya sorsaydın nerden sipariş edilebilceğini inşallah doğrusunu getirir sen lenslerin gelince buraya yaz son kullanma tarihini şişesini filan açılmış mı önceden diye de kontrol et bence :)) öyle bir yazmışsınki adam direk kazık atmış sana gibi hissettim :)) benim de gözlerim siyaha yakın kopkoyu kahvedir ben hidrocharm mel kullanıyorum çok çok memnunum nc mel kullanan arkadaşlar da var burda koyu gözde onlar da çok memnun cnm ztn renk koyuluğu olarak öyle aşırı ayırt edici bir fark yok sadece nc nin çerçevesi charm a göre daha ince charm ın ki kalın renk olarak ben 2sini de aynı anda denedim öyle bir fark göremedim
canım keşke önce buraya sorsaydın nerden sipariş edilebilceğini inşallah doğrusunu getirir sen lenslerin gelince buraya yaz son kullanma tarihini şişesini filan açılmış mı önceden diye de kontrol et bence :)) öyle bir yazmışsınki adam direk kazık atmış sana gibi hissettim :)) benim de gözlerim siyaha yakın kopkoyu kahvedir ben hidrocharm mel kullanıyorum çok çok memnunum nc mel kullanan arkadaşlar da var burda koyu gözde onlar da çok memnun cnm ztn renk koyuluğu olarak öyle aşırı ayırt edici bir fark yok sadece nc nin çerçevesi charm a göre daha ince charm ın ki kalın renk olarak ben 2sini de aynı anda denedim öyle bir fark göremedim
sanırım rahatlık açısından dedi.ya da işgüzarlığndan benneyaptımki Babamın ahbabı diye alıyoruz fiyatta da bişeyler yapıyor yoksa eyvallah etmem bu adama alsanaalsanasmile
Türkiye'de çoğu yerde satılabilen aynı zamanda kaliteli olarak neyi önerebilirsiniz peki?
Solotica meli çok istiyorum ama ola ki olmazsa elimde kolay bulunabilecek bi markanın rahat bi lensini sipariş ettireyim diyorum hem de rengi iyi olsun istiyorum.bu adama güven olmaz kafasına göre getirir çiyan gibi olurum.
size de çok zahmet veriyorum ksura bakmayınÇok teşekkür ederim bu arada tavsiyeleriniz için..
benim gözlerimde çok koyu kahverengi bnde mel almak istiom ama natural colours mı charm mı die tereddütte kalmıştım ama gönlüm charmdan yana koyu gözlerde doğal duruyo dimi? ben hidrocor en opak charm yarı opak naturel colours da en az opak diye okudum bi yerde resimli falan anlatmıştı doğrudur diye düşünüom nese hidrocharm mel koyu kahve gözde çok koyu durmuo dimi ? ya brownii bikaç hidrocharm ile çekilmş fotonu yüklersen çook ama çook sevinirim çook rica ediorum lüüütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?