Siyahi arkadaş

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Ya kızlar benim siyahi bir arkadaşım var daha doğrusu melez ama baya anlaşılıyo.Burda yaşıyolar ben çok seviyorum kendisini ama gezmeye falan gittiğimizde insanlar garip garip bakıyo bazen rahatsız oluyorum.Ne diye bakıyolar anlamıyorum sırf ten renginden dolayı çok saçma değilmi alışkın olmaları lazım baya görüyorum ben İstanbulda bakıcak ne var ki sizce?

Farklı geliyor ama küçümseme anlamında baktıklarını sanmam.

.

Son düzenleme:
Hiiç sormayın,bazen öyle bakıyorlar ki,kendimi yürüyen koltuk gibi hissediyorum.
İnsanım ben insan,ilk defa yürüyen konuşan insan görüyorlar sanırım
Bakılacak birşey de yok,insanları takmayın keyfinize bakın

Ya takmam takmamasınada çok anlamsız değil mi?
Hadi göz ucuyla bak bazıları yeni bişey keşfetmiş gibi bakıyo

Kötü niyetli baktıklarını sanmıyorum ama bakmaları hoş değil tabi.

ben de senegale gittiğide onlar da bize bakıyodu hatta dokunuyolardı

tam tersini düşün

Konuşması tavrı hareketleri ilgi çekiyor olabilir.Bende gayri ihtiyari bakarım ama kimseyi rahatsız etmedim bakışımla :) Siz gezmeye devam edin değişiklik olur işte :)

Farklı olduğu için bakıyorlardır, ben de gördüğümde gözümü diker incelerim aslında

bende esmerim çikolata gibiyim işte

siyahiler beni yolda gördü mü nasıl bakıolar diorum eşime beni kendilerinden falan mı sanıolar acaba babamı ya da annemi arap sanıolar benide melez mi sanıolar ki diorum yanımda gezenlerde farkedio onların bu bakışlarını

mesela denize gidiorum nerdeyse orda 10gündür kalmış adamdan daha bronzum ne güneş kremi kullanıosun die soruolar ben bu durumumdan hiç şikayetçi değilim aksine çok seviyorum kendimi

araplar siyahi değil ki

Yok be canım esmerle siyahi çok farklı

Ben askeriyenin yakinda oldugu siyahlarin heryerde cok oldugu varos bi yerdeyasiyorum. ABD NORTH CAROLINA Fayetteville. Erkekleri ilgimi cekmiyo cunku burdakilerin varoslugundan surekli bas belasi olmasindan biktim.Iki kisiye cok severim Avukat abimiz siyahi gurur Allen ve cok sakin boyle bebek suratli agir terbiyeli Jamel.Gerisine hic bulasmiyorum zaten siyahi kizlar cok cazgir anlatilmaz yasanir. Boy, e boyunlarini kira kira tirnaklarini cikartmissa bu hatunlar ortami terketceksin zira fazla havlayan kopek isirmaz hesabi hisey yapmiyolar ama oyle cok dirdir ediyolar ki aman insan kendini kopruden atar birde fizikleri olmadigi halde dapdar kiyafetleri israrla giymelerini anlamis degilim. EN SON EVIN ONUNDE takma peruk bulunca anladim ki bayan shenehneh ler is basinda kavga etmisler girl... I m gonna kick... ass diye basladilar mi ocakta yemegim car abla deyip kaciyorum

Tasinasim var burdan acilen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…