Siyaset meydanini kapattiniz

kararsiz_2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
5.192
9.260
198
ve simdi bu darbe (ne kadar tiyatroda olsa) konusulamiyor. Bdv'de bile konu tahamül edilmiyor. Bu sansürden baska birsey degil! Kk bu konuda son derecede kiniyorum. Ne oldu Kazen Kazen , cokmu korkuyorsun??

Ve evet siyasi amaclar ile ezan okunulmaz, sela okunulmaz! Sonrada müslümaniz diyorlar ama bir siyasetcinin dini kullanmasina izin veriyorlar! Simdi birlik beraberlik, demokrasi diye bagiranlar, yarin Erdogan'in baskan olmasi icin oy verirler. Eh hani demokrasi?

Iki uyduruk tank ile darbe mi olurmus? Herkes kolayca tv'ye baglaniyor ve ne tesadüf ki Erdogan aksaray'da degildi!! Simdi bile kendi eli ile besledigi Gülen'i sucluyor ve olayi leyhine ceviriyor. Haftaya tribünlerde magdur rolü oynar. Dis mihraklar, anti islamcilar diye bagirip baskanlik isteyecek. Zaten akpli'lerin en sevdigi sey magdur rolü oynamak ya! Asil simdi Türkiye moku yemis oluyor. Erdogan baskan olduktan sonra gör senligi. Bir libya, misir olur artik Türkiye.

Ha ban yersem bile umursamam. Tek ocak annelerini özlerim. Kim bilir sirf onlar icin yeni nick ile ara sira konusurum. Yoksa bu kadar omurgasiz, korkak, sadece kayinvalide problemlerinden beslenen bir siteye üye olmasamda olur.

Yeter!
Siyaset meydanının kapanmasına bir sebepte sensin kararsız.
Yazdığın yasalara aykırı yorumlar yüzünden, bu sitede dilini tutamayıp siyasette yasalara aykırı halleri sabit konu yapmamıza rağmen cumhurbaşkanına, Atatürk'e, devlete, siyasilere hakareti marifet sayanlar yüzünden kapatıldı.

Korkuyor muymuşuz? Korkmuyor diğer üyelerin hakkını koruyoruz zira sizler yüzünden bu site yasal ihtar alır da yazdığınız yasalara aykırı yorumlar yüzünden kapatılacak olursa o çok özleyeceğin ocak annelerinin bir daha yazamamasına sebep olacaksınız.

Birkaç üye hükümete sövecek, hakaret edecek diye tüp bebek, gebelik gibi bölümlerde yazan üyeleri yok sayamayız, sırf siyaset bölümü yüzünden 15 senelik emeği çöpe atın diyorsun yani, sen Kazen'i tanıyamamışsın, o bu siteyi hakaret edin diye açmadı, evladı gibi gördüğü bu sitenin açılış amacı tüp bebek bölümüdür.

Şimdi herkese diyorum, siyaset yasak, son gaz devam ederseniz bende devam ederim.
Sükunet lütfen... Rica ediyorum...

Son düzenleme:
Evet omurgasızlık yaptık

Bundan 6 ay önce kullanıcı bilgileriniz istendi üye yurt dışında diyerek dosyayı geri yolladım.
Bu hafta içi o dosyaya eklenmesi için Turkiye'de yer alan Ip bilgileriniz(26 dedim mi sen anlarsın) savcılığa yollanacaktır.

Back
X