Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #1 arkadaşlar konu işgal ediyorum bunun için ama siyaset topiğine neden yazamıyoruz? Sitede neler oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar konu işgal ediyorum bunun için ama siyaset topiğine neden yazamıyoruz? Sitede neler oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
pamela85 Deli olmak öyle kolay degil,ben yıllarımı verdim. Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 1.062 3.399 53 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #2 Bende bunu mereak ediyorum. Madem yorum yapamiyoz niye konu acılıp duruluyor.
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #3 Catharsis .!.: arkadaşlar konu işgal ediyorum bunun için ama siyaset topiğine neden yazamıyoruz? Sitede neler oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... pamela85 .!.: Bende bunu mereak ediyorum. Madem yorum yapamiyoz niye konu acılıp duruluyor. Genişletmek için tıkla... Yasalara aykırı yorumlar sebebiyle kapalı..
Catharsis .!.: arkadaşlar konu işgal ediyorum bunun için ama siyaset topiğine neden yazamıyoruz? Sitede neler oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... pamela85 .!.: Bende bunu mereak ediyorum. Madem yorum yapamiyoz niye konu acılıp duruluyor. Genişletmek için tıkla... Yasalara aykırı yorumlar sebebiyle kapalı..