arkadaslar bundan 15 gün önce kollarım kabarmaya basladı hemen aile hekimligine gittim dr. allerji dedi ve ilaç yazdı (ben küçükkende tatlı yumurta domates süt gibi gıdasal ürünleri fazla tükettiğimde hemen allerji olurdum) bunun için benimde aklıma baska bişi gelmedi ilaçları 1 hafta kullandım sanki geçiyor gibi oluyor yok tekrar baslıyorum kabarmaya allahım belki siz okurken ne var bunda diyosunuzdur ama cidden cok kötü bişi yaa mafoldumben sonra dr. karaciğer fonksiyon tetkiklerimi istedi gittim onuda yaptırdım yok ondada bişi cıkmıyor değerler normal.. dr. en sonunda beni cildiyeciye yönlendirdi gittim cildiyeci bana seni böcek ısırıyor dedi nasıl dedim evde hayvan besliomusun dedi köpeğimiz vardı ama verdik dedim pire ısırması bu dedi
offf allah'ım cok utandımm yaa
ya vallahi aslında cok titiz biriyim gece ewe 10 da girdiğim halde siler süpürürüm dinlenerek yattıgımı bilmem
pire tozu aldım yatak odamı salonumu mutfagımı koridorumu hep ilaçladım hatta bizim odaya abarttım kokudan içeri girilmiyor 2 gündür salonda koltukta yatıyoruz ve ben hala kabarıyorum ne yapacam ben daha yaa
hiç başına gelen var mı ben bundan nasıl kurtulcam artık sıyırma noktasındayım nasıl kurtulcam bu pireden
(

ya vallahi aslında cok titiz biriyim gece ewe 10 da girdiğim halde siler süpürürüm dinlenerek yattıgımı bilmem
pire tozu aldım yatak odamı salonumu mutfagımı koridorumu hep ilaçladım hatta bizim odaya abarttım kokudan içeri girilmiyor 2 gündür salonda koltukta yatıyoruz ve ben hala kabarıyorum ne yapacam ben daha yaa
hiç başına gelen var mı ben bundan nasıl kurtulcam artık sıyırma noktasındayım nasıl kurtulcam bu pireden