- 10 Kasım 2010
- 5.147
- 4.909
- 373
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Kahraman Tazeoğlu hayranıyım, inşalla sponsor olur.
Ben eski sayirleri biliyorum yenilerini bilmiyorum ama İnşallah eşsiz yeteneğine katkı sağlayacak bir şayirdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kim yahu.
yenilebiliyor mu![]()
Aslında önceleyin Ömer Hayyam, Rilke, Edip Cansever sever idimgugulladım.
ergen tripli kız yazarıymış kendisi.
sen daha umut vadedici geldin bana![]()
trollemeye calismak?Burayi boyle bayat bayat trollemeye calisirken ben bunlar adına utaniyorum.Size de boyle oluyor mu ?
Senin ki şiyir ama biz şiir sandıkAhlakli siirlerim de var.
Sitenin ironi ihtiyacini karşılamak sana kalmış dimi ?trollemeye calismak?
ben hepinizin ironi anlayacak kabiliyette zekaya sahip olduğunuza inanıyorum, siz neden o zekada olduğunuza inanmıyorsunuz?
Aslında önceleyin Ömer Hayyam, Rilke, Edip Cansever sever idim
ama bu başlıkta ısrarla akli melekelerimi aşağıladılar, ben de onu sevdim...
Yetkili merci neresiyse oraya başvurayım, siz de sakin kalın:) Veya en son utanma kararı almıştınız, buyrun.Sitenin ironi ihtiyacini karşılamak sana kalmış dimi ?
teşekkür ederim Naz, şiirin sayesinde 5 günde 25 kilo diyetine başlayıp sonunda 68li kilolarımdan kurtuldum.Kiloma taktım
Yaza kadar veririm sandım
Yapamayacağımı anlayınca
Hayallerimi başka bahara bıraktım
Nasıl güzel mi? Geçmiş konuların üşenmeden hep diyet üzerine diye yazdım bunu beğendin mi? Beğen lütfen
Bdv ya burası buraya geyik konusu açmak yasak. Mizah bölümü var sitede orayı kullanın bunun için.Bazılarınız gülmüş eğlenmiş bazılarınız da ne kadar kasım kasım kasılmış,
sövsem vermeyeceği tepkiyi geyik olsun diye açtığım konuya veren tipler var
biri de demis ki "sairlere hakaret ediyo"
abart bacım, allahu ekber dağları seviyesine cıkart abart abart
ya. :d
Mizah ?Bdv ya burası buraya geyik konusu açmak yasak. Mizah bölümü var sitede orayı kullanın bunun için.
Kendisi mizah yaptığını düşünüyorMizah ?
Yaaa çok sevindim. Bak ne diyecem harçlıklarını da borsa ya yatır. En iyi yatırım aracı borsa. 2022 de iyi kazandırdı.teşekkür ederim Naz, şiirin sayesinde 5 günde 25 kilo diyetine başlayıp sonunda 68li kilolarımdan kurtuldum.
tamam canım benim.Yaaa çok sevindim. Bak ne diyecem harçlıklarını da borsa ya yatır. En iyi yatırım aracı borsa. 2022 de iyi kazandırdı.