Arkadaşlar maddi durumu kötü olan bir ailenin kızıyım ve düzeleceği yok bu durumun yıllardır böyle. Üstelik babam içki sigarası olan biri önceki konularımdan bilirsiniz. Ve evimiz çok küçük yıllardır ilerde güzel bir evimiz olup iyi bir hayat yaşamak umudu içindeym. Üniversite okuyorm 2 yıllık ve bu son yılım bu yaz mezun olacağım. Şimdi size sorum sizce okula devam etmek için dgs ye girip sansımı denemeli ve 4 yıllığa mı tamamlamalıyım ilerki kariyerim için bu demek olurki ailem hala aynı durumda olacak birkaç yıl daha çünkü ben para kazanmadan düzene giremicez ..

yoksa kpss mi denemeliyim bu sınava girenlerden bilgi istiyorum kolaymı zor mu kalan süreçte hazırlanabilirmiyim diye. Diğer seçenek okul bitince iş aramak ve biryere girip çalışmaya para kazanmaya mı başlamam doğru olur ? Çünkü artık çok sıkıldım bende güzel bir evde kendi odam olan bir evde yaşamak istiyorum. Bunları yapsam da babamın bir sigortası bile yok ilerde ben evlensem ne yapacaklar onuda bilmiyorum ne gibi yatırım yapabilirim nolur bana bir akıl verin büyüklerimm ..