Siz benim yerimde olsanız neyaparsiniz?? :((

emirimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
89
22
13
36
Hanımlar Merhaba..
ben ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım çünki o kişi ona sahip çıkmadı vs vs..ve ben onun üzerine evlenmeme rağmen hatta bir çocuğum olmasına rağmen bu Piskolojiyi bir türlü atamiyorum üzerimden...hala geçeleri gizli gizli bebeğime Ağlıyorum..mesela oğlum aynı babasına benziyor ya oda öyle olsaydi o çocuktan nefret edermiydim?ama bir anne olarak insan evladindan nasıl nefret eder..
zaten bebek alindiktan hemen bir süre sonra evlendim ve çocuğum oldu çünki o bebek alindiktan sonra tek.gayem içimdeki boşlugu doldurmakti..Piskolojik yardım aldım ama icimdeki acıyı hicbirsey dindiremiyordu..sonucunda hislerimden emin olmadan yaptığım bir evliligin ortasında buldum kendimi..duygusuz ruhsuz..eşim beni seviyor ona herseyi anlattim çünki dayanacak saklıcak gücüm yoktu..o kadar büyük bir olgunlukla karşıladi ki şaşırdım..onu sevmedigimide söyledim o zamanki Piskolojimin getirdiği duygu karışıkligindan ötürü herseyin beni ona ittigini anlattım...seveceksin elbet birgün diye sabırla bekliyor..ama ben..
o bana dokunduğunda bile irkiliyorum ona karşı zerre duygu kalmamış içimde hicbirsey...Bugün sordu tamam o zaman bosan benden dedi..yada bir sans ver ilişkimize ben is bulursam beni daha az görürsen belki özlersin beni zamanlada seversin dedi..bir şans daha verdim..ama günden güne iyiye gitmiyor hicbirsey..eşimin işsiz oluşu sürekli evde oluşu beni dahada çok boguyor..evleneli iki sene oldu belki toplam 1 ay calişmıştır.her ay maddi sıkıntı yasamak herseyi dahada zor hale.getiriyor.ikimiz de epilepsie hastasiyiz o surekli ben hastayim her isi yapamam diyor ve basta ailem olmak uzere cevremdekiler ha sen bekle bu adam olur calisir diyorlar..yani en beni bunaltan en buyuk sorun calismamasi tum gun evde olmasi hicbir isin ucundan tutmamasi..cocukla bile zar zor ilgilenir gece gec yatar playstation oynar.sabah geç kalkar... artik 7/24 onu gormekten sıkıldım daraldim..icimde tane duygu vardı ise oda kalmadi..bekar iken her istediğimi alan ben şimdi herseye uzaktan bakiyorum.
söyleyin siz benim yerimde olsanız neyapardiniz?nefes alamiyorum artık..sevmedigim biriyle aynı evde yasamak cok zor..

Bebeginizi aldirmaniza üzüldum. Gecmis olsun ..
Ama gecmiste kalmis bir hata yapmissiniz hala bu konuyu acip kendinizi uzmenin bir anlami yok..
Ileriye bakmalisiniz ..

Esini sevmeden evlenmissin , ve bunu esinde biliyor gercekten iyi niyetli biri olmasa kimse sevilmedigi yerde durmaz diye dusunuyorum ..

Calismamasi kotu neyle geciniyosunuz?
Siz neden bir ise girmiyosunuzki , belki kendinize gelirsiniz bu sayede..

Bebeginizi aldirmaniz gercekten kotu bir sey.
İnanciniz varsa Allahtan af dilemenizi tavsiye ederim.

Onun disinda esinizin calismamasi buyuk bir problem.
Epilepsi hastaliginin zorlugunu da biliyorum, Allah sifa versin ama sizce esiniz bunu maske olarak mi kullaniyor ki bu kadar sitemlisiniz?

Cabasi yok mu hic?
Eger cabasi var da olmuyorsa oyuna sarmasi muhtemelen bunalimli ruh halinden kaynaklaniyor.

Fakaaat..
Cok daha onemlisi esinizin dokunmasini bile istememeniz.
Sorunlardan mi kaynaklaniyor yoksa hic olmayan bir sevginin yoklugundan mi?

Bir şeyi merak ettim playstation epilepsi nöbetlerini tetiklemiyor mu?

Elbette, her radyasyon gibi zarar veriyor.
Ama her epilepsi hastasini bir seyin tetiklemesi gerekmiyor.
Cesit cesit bayilma turleri: duyusal, gorsel ya da kut diye bayilmalar tarzinda.
Gorsel olanlari fazlasiyla etkiliyor tv, pc, tel.
Ama her tv degil mesela.
Ben kotu elektrik aldiklarimi ayirt edebiliyorim.

Maneven sende ona karsi birsey yok,
Maddi olarakta vermeyince iyice uzaklasmissin sanirim..
Bosan yada bosanma diyemem beterin beteri var...
ALLAH yardimciniz olsun..

Elbette, her radyasyon gibi zarar veriyor.
Ama her epilepsi hastasini bir seyin tetiklemesi gerekmiyor.
Cesit cesit bayilma turleri: duyusal, gorsel ya da kut diye bayilmalar tarzinda.
Gorsel olanlari fazlasiyla etkiliyor tv, pc, tel.

Çok teşekkürler bilgi için ama bu hastalıktan muzdarip olmasına rağmen özellikle üstünde bu konu ile ilgili uyarı bulunan bir aletle vakit geçirmesi garibime gitmişti. İşsizliğine çare araması yerine hem de. :KK43:

Son düzenleme:
Çok teşekkürler ama bu hastalıktan muzdarip olmasına rağmen özellikle üstünde bu konu ile ilgili uyarı bulunan bir aletle vakit geçirmesi garibime gitti. İşsizliğine çare araması yerine hem de. :(

Ben normal bir adami yani calisip cabalamis ama tutanamamis bir adami baz alarak, belki bir kacis olarak goruyordur oyunu diye yorumladim eger bagimlisi degilse.

Yine de oturmadiginin farkindayim zira hastanede tanistigimiz bir epilepsi hastasi abimiz, insaatta calisiyordu cephe boyacisi olarak.

Tam da olaya vakif degiliz, es ne is yapiyor, becerikli biri mi vs.
O yuzden cok da saapmadim.

Çalışmayan adam çok çok zor. Kör kütük aşık olsa ne yazar insan yine daralır yine bunalır dip dibe oturmaktan.

Geçmişte yaptığınız yada yapmaz zorunda hissettiğiniz bu hatadan pişman olmanız kötü birşey değil bu insan olmanın en büyük Fazileti. Kürtajı defalarca yapıp rahatça hayatına devam eden hatta doğan çocuğunu satan insanlar dahi var.

Ama şimdi bir çocuğunuz var onunla ayakta durabilirsiniz. Ben eşime deli divane aşık evlendim ama şimdi rabbim bana oğlumu hediye etti inanın gerçek aşk evlat. Eşimi sevmiyorum diyemem ama öyle durumlar yaşadığım olduk bazen çocuğuma bakıp bu melek ikimizin parçası diyip kötü şeyleri maziye gömdüm.

Şu an asıl sorununuz eşinizin çalışmaması. Epilepsi hastalığı Çalışmamak için bir nedenmi bunu bilmiyorum ama yanlış biliyorsam düzeltin lütfen geç saate kadar uyumamak ve Playstation gibi oyunlarla uzun zaman geçirmek hastalığı tetikler diye biliyorum. Eşinize bir gözdağı vermek şart ama eğer eşinizi bırakırsanız ailenizin yanına sığınmak gibi bir şansınız varmı. Çünkü eğer giderseniz eşiniz yine çalışmaz ise geri dönmeniz için bir sebep olmayacaktır.

Hanımlar Merhaba..
ben ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım çünki o kişi ona sahip çıkmadı vs vs..ve ben onun üzerine evlenmeme rağmen hatta bir çocuğum olmasına rağmen bu Piskolojiyi bir türlü atamiyorum üzerimden...hala geçeleri gizli gizli bebeğime Ağlıyorum..mesela oğlum aynı babasına benziyor ya oda öyle olsaydi o çocuktan nefret edermiydim?ama bir anne olarak insan evladindan nasıl nefret eder..
zaten bebek alindiktan hemen bir süre sonra evlendim ve çocuğum oldu çünki o bebek alindiktan sonra tek.gayem içimdeki boşlugu doldurmakti..Piskolojik yardım aldım ama icimdeki acıyı hicbirsey dindiremiyordu..sonucunda hislerimden emin olmadan yaptığım bir evliligin ortasında buldum kendimi..duygusuz ruhsuz..eşim beni seviyor ona herseyi anlattim çünki dayanacak saklıcak gücüm yoktu..o kadar büyük bir olgunlukla karşıladi ki şaşırdım..onu sevmedigimide söyledim o zamanki Piskolojimin getirdiği duygu karışıkligindan ötürü herseyin beni ona ittigini anlattım...seveceksin elbet birgün diye sabırla bekliyor..ama ben..
o bana dokunduğunda bile irkiliyorum ona karşı zerre duygu kalmamış içimde hicbirsey...Bugün sordu tamam o zaman bosan benden dedi..yada bir sans ver ilişkimize ben is bulursam beni daha az görürsen belki özlersin beni zamanlada seversin dedi..bir şans daha verdim..ama günden güne iyiye gitmiyor hicbirsey..eşimin işsiz oluşu sürekli evde oluşu beni dahada çok boguyor..evleneli iki sene oldu belki toplam 1 ay calişmıştır.her ay maddi sıkıntı yasamak herseyi dahada zor hale.getiriyor.ikimiz de epilepsie hastasiyiz o surekli ben hastayim her isi yapamam diyor ve basta ailem olmak uzere cevremdekiler ha sen bekle bu adam olur calisir diyorlar..yani en beni bunaltan en buyuk sorun calismamasi tum gun evde olmasi hicbir isin ucundan tutmamasi..cocukla bile zar zor ilgilenir gece gec yatar playstation oynar.sabah geç kalkar... artik 7/24 onu gormekten sıkıldım daraldim..icimde tane duygu vardı ise oda kalmadi..bekar iken her istediğimi alan ben şimdi herseye uzaktan bakiyorum.
söyleyin siz benim yerimde olsanız neyapardiniz?nefes alamiyorum artık..sevmedigim biriyle aynı evde yasamak cok zor..

Bu şekilde bir ömrü geçirebileceğini düşünüyor musun?
Boşanmak için neyi bekliyorsun?
Daha da önemlisi 2 senedir ikinizde çalışmazken üstüne bir de çocuk yapmışken neyle geçiniyorsunuz?

playstation epilepsiyi körükler.
üstelik çalışmayan bir adam, her oyunu dünyanın parası.

neyle geçiniyorsunuz peki?

boşansanız ( ki aslında sizin durumunuzda en mantıklısı ) ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ailenize mi döneceksiniz? çalışıp çocuğunuza mı bakacaksınız?
plan yaptınız mı hiç ?

Hanımlar Merhaba..

Kürtajı düşünüp ağlayarak kendinize sıkıntı yaratıyorsunuz, geçmiş geçmişte kalmalı.

Eşinizin çalışmamasının yarattığı sıkıntıyı anlıyorum ancak 7/24 gördüğünüzü yazmışsınız o zaman siz de çalışmıyorsunuz, değil mi? Nasıl geçiniyorsunuz?

Eşinize kızarken siz de aynı hataya düşmeyin, iş bulup çalışın derim, eğer öyle değilse.

Ilk bebek icin uzuldum,olan olmus artik,bu olayin bu acinin bugunununuzü kotu olarak etkilemesine izin vermeyin artik.
Esinize gelince sorumsuz birisi belli.hastada olsa kendine uygun bir is muhakkak bulur tabi isterse.Ailelerin yardimi oluyor mu evinize,oluyorsa esiniz bu rahatlikla da boyle rahat rahat yatiyor olabilir. Ama en onemli kisim esiniz is bulsada sizin ona soguklugunuz gecmeyecek. Yeterince sevmiyorsunuz yazdiklarinizdan anladim. Esinin dokunmasindan bile huylanan bi kadin onu sevmiyor demektir.

Bebeginizi aldirmaniza üzüldum. Gecmis olsun ..
Ama gecmiste kalmis bir hata yapmissiniz hala bu konuyu acip kendinizi uzmenin bir anlami yok..
Ileriye bakmalisiniz ..

Esini sevmeden evlenmissin , ve bunu esinde biliyor gercekten iyi niyetli biri olmasa kimse sevilmedigi yerde durmaz diye dusunuyorum ..

Calismamasi kotu neyle geciniyosunuz?
Siz neden bir ise girmiyosunuzki , belki kendinize gelirsiniz bu sayede..
Biz almanyada yaşadıgimiz için geciminizi devlet karşılıyor kirayi onlar ödüyor ve gecinebilecegin kadar da para veriyor ama o para seni anca ay ortasina kadar getiriyor sürekli anneme muhtaç oluyoruz yada ay sonu elimizde hiç para kalmıyor çocuğun ihtiyaçları alınıyor biz beş kuruşsuz dolasiyoruz avrupa gibi bir yerde..Bunlar ağrımaya gidiyor..baba evinde hiç görmedim..

Back
X