Siz benim yerimde olsanız neyaparsiniz?? :((

Allah sabir versin gercekten zor bir durum.ama olan olmus sonucta,gecmisinizdeki hatayla yasamaniz sadece sizi degil cocugunuzu da yipratir bir sure sonra.esiniz hakkinda bisey diyemiycem ama bana kaygisiz gibi geldi.herseye ragmen cocugunuz icin ilerde keske dememek icin kendinizi toplayin bence.masallah simdi en guzel zamanlari,ilerde nasil gecti diye cok hayiflanirsiniz...

Beni çabuk evlenmek için hamile bıraktı ne demek ya? Nasıl bir ilişki bu? Düğün yapacak para yok diye evlenmediniz çocuk mu aldırdınız? Şimdi de paranız yok? Sevmeni beklerim mi dedi? yani neresinden tutsam olmuyor. Yazık o çocuğa. Babası epilepsinin, annesi de doğuramadığı bebeğin arkasına saklanmış. O da ortada kaynıyor.
Siz konuyu alamamış yada dogru dürüst okumadan yorum yapmşsiniz...

Cocugunuz icin orta yolu bulmalisiniz bence. Masallah resimdeki sanirim ne kadar tatli. İsteyen icin is var esiniz tembel sanirim devlete güvenip oturmus evde playstation oynuyor. Bir an önce bir is bulsun bulmamasi imkansiz zaten.
Siz de cok sıkılıyorsaniz bir kursa yazilin arkadas edinin.
Ayrilmanizi önermem ilk etapta, ondan sonra durumunuz daha mi iyi daha kötü mü olucak belli degil cünkü.
Bir de yardim alin lütfen, dünyalar tatlisi bir cocugunuz var onun icin ayakta durmalisiniz.
Bir türlü hayata tutunmalisiniz.
Evet resimdeki benim hayatımın anlami..
çocuğu kreje gitme yaşına gelse çalışmak istiyorum enazindan sürekli aynı şeyleri yap evde otur nebileyim.çamaşır yıka çocuğa bak sürekli aynı tempo insan bunalıyor...bende degışık şeyler yapmak istiyorum

Back
X