Arkadaşlar öncelikle benim konumun yeri burası mı bilemiyorum ama en uygun buraya yazılır diye düşündüm yanlışsa düzeltirseniz sevinirim...Büyük abim 2010 yılında evlendi..yengemle ve abimle ilgili çok büyük sorunlarımız oldu ama detaylara girmek istemiyorum bir şekilde hallettik..Yani ben öyle zannediyorum ama bazen öyle şeyler oluyorki o günlerin acısını çıkarmak için inadına mı yapıyorlar diyorum..En çok kafama takılan konu da yengemin ablasının haftada bir gelip en az 3 gün bizde kalması...En az diyorum bazen 5 gün bile kaldığı oldu..Çocuklarıda geliyor ve inanır mısınz evi başımıza yıkacak kadar gürültü yapıyorlar gece 1 lere kadar susmak bilmiyolar kürt kökenliler sürekli kürtçe konuşuyolar biz alt katta olduğumuz için herşey çok net duyuluyor.Mesela bugün yine geldiler annem hastaydı acilden yeni geldik 2 gündür kadın uyku uyumadı yengem de abimde biliyor çocuklrı susturmuyolar. Anlıycağınız bıktık artık 3 yıldır böyle öncede misafirdir diyoduk ama artık biz kendi evimizde misafir olduk..Bugün babam konuşacak onlarla ama aslında onların durumun farkına varmalarını isterdik. Allah aşkına bir fikir verin ne yapmamız lazım