size en iyi ve en kesin öneriyi sunduk başka başka yerlerde yaşamak !
ama siz olumlu yada olumsuz hiç bir şey yazmadınız
sadece dilden yakındınız yok burası Türkiyeyse Türkçe konuşulmalı diyip kendiniz büyüttünüz olayı
bende kendimden örnek vererek anlattım anlamadıysanız bir daha anlatayım
bizimde kendi kültürümüze ait dilimiz var kendi dilimizi konuşuruz
dilimizi bilmeyen birinin yanındaysak Türkçe konuşmaya dikkat ederiz
ama ille de kendi dilimizden karıştırıyoruz
yoookk ama siz yengenizin ablası ''gizli şeyleri konuşmak iyi oluyor'' dedi diye ille art niyet arıyorsunuz
yaa iki kardeşin kendilerine özel konuşmaları olamaz mı ? herşeylerini size anlatmak zorundalar mı ?
neyse arkadaş Allah hayırlısını göstersin ailenize ve size huzur mutluluk versin ...
size daha öncede açıklama yaptım ama yne anlamak istediğinizi anladınız o yüzden bu konu hakkında konuşmak istemiyorum daha fazla. fakat Çözüm yolu sundunuz onu da açıklayayım madem....başka eve taşınmamız mümkün değil kendi evimiz sonuçta satma gibi bi düşüncemiz olmadı olamazda kaldı ki onlara kalkın gidin diyemeyiz buna hakkmız yok eğer ayrı evde yaşamalarını isteseydik yada onlar isteseydi annem babam kesinlikle ev yapmazlardı. Biz bir aileyiz ve iyi yada kötü bir şekilde geçiniyoruz ben sadece bu gürültü konusunda yardım istedim ne yapabilrim nasıl bir yol izlemeliyim sizdede böyle şeler oluyor mu gibisinden? ben eğer kötülemek isteseydim yaşadığımız farklı sorunları burda açardım ve inanın onları anlatsam beni suçlayan arkadaşlar aksini düşünmeye başlayacaklardı o kadar kötü muameleler haketmediğim halde yapıldı bana, ama geçmiş geçmişte kaldı ben geleceğimiz kötü olmasın diye sizlere danışmak istedim ama yanlış anlaşıldım gerçekten şaşkınım.