• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bu durumda ne yapardınız ?

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Birini seviyorsunuz fakat olmuyor. Bitirsenizde bitirmesenizde üzülüyorsunuz. Fakat aynı dershanede olduğunuz yetmiyormuş gibi, aynı sınıftasınızda üstelik beraberde oturuyorsunuz. Arkadaş grubunuzda aynı ne yapardınız ?

Ayrılırdım! Sonra da önce sıramı degistirmekten ise baslardım..
Olmuyorsa olmuyor! Zorla güzellik olmaz demisler. Hem dershane diyorsun böyle seylere kafanı takma kendini derslerine ver.

Haklısın ama ciddi anlamda onu çok seviyorum fakat böyle olması çok kötü . Tam bir kova burcu özelliklerini taşıyor. Çok sakin hiç birsey takmıyor oysa ben deli oluyorum.

Haklısın ama ciddi anlamda onu çok seviyorum fakat böyle olması çok kötü . Tam bir kova burcu özelliklerini taşıyor. Çok sakin hiç birsey takmıyor oysa ben deli oluyorum.

Kova burcu olunca ne değişiyor bilemedim ama sevgi bir ilişkiyi yürütmek için tek başına yeterli değil.
Üniversiteye hazırlanıyormuşsunuz. Önceliği kendinize,derslerinize ve geleceğinize verirseniz daha mutlu olursunuz.

Söylediklerinde çok haklısın ama birbirmize zararımız yok ki sürekli bir arada ders çalıştık olan bu . Benim öfkem hiç birseyi takmaması ne biliyim :S

ileride pişman ve mutsuz olmamak için önceliği kendime verirdim ki şuana kadar öyle yaptım başta yıprandım belki ağlamaktan ama asla karşı tarafa belli etmedim ve her zaman dimdik ayakta durmaya çalıştım(tabi bazen olmuyor bu özellikle o sevgilisi olduğunu öğrendiğinizde) şuan ne haldeyim diye sorarsınız ark.larıma uyup son senemi kendime harcamadığım için kaybettiğim 3 yılım var...
şuan eskiye dönmüş olsam kalbime herzaman taş basar ezer geçerdim yaşayan biri olarak lise son son döneminde ben yaktım kendimi sen yakma.......gelecek planları yap ve onlar için çırpın koşuştur...
illa ki hemen ders çalışmaya başlamak zorunda değilsin...ilkönce kendini toparla kafanı aşk belasından uzaklaştırmaya çalış sonrada gelecekte ne yapmak istiyorsan ona yönel ve onun için çabala ben kafamı şimdi taşlara vuruyorumm...:14:

Söylediklerinde çok haklısın ama birbirmize zararımız yok ki sürekli bir arada ders çalıştık olan bu . Benim öfkem hiç birseyi takmaması ne biliyim :S

Karakter olarak gamsız biriyse onu değiştirmeniz çok zor.

Sınıfımı değiştirmeyi planlıyorum aslında bir anda alınan bir karar ne yapmam konusunda emin değilim. Bunu önce dershane öğretmenlerimle paylaşacağım. Aslında ben meslek lisesi öğrencisiyim. Fakat tm'den hazırlanıyorum sınava. Normalde meslek sınıfında olmam lazım. Erkek arkadasım da o durumda. Meslek sınıfına geçersem hem lys snavı için öğretilenlerden hemde sevgilimle olan tatsız kavgalardan kurtulacağım

canımmm şuanda önemli olan derslerin bence tüm aklını derslere ver sürekli ders çalış sonuçta bu hayat senn hayatın ve üniversite geleceginn böylesine zor bir dönemde aşka kafanı yorma...sakın seni anlamadığımıda düşünme çok ii anlıyorum bende yaşıyorum yaşadım bu durumları ama güçlü ol ders çalış bunu kendin için yap....

canımmm şuanda önemli olan derslerin bence tüm aklını derslere ver sürekli ders çalış sonuçta bu hayat senn hayatın ve üniversite geleceginn böylesine zor bir dönemde aşka kafanı yorma...sakın seni anlamadığımıda düşünme çok ii anlıyorum bende yaşıyorum yaşadım bu durumları ama güçlü ol ders çalış bunu kendin için yap....

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor yani aklım ondayken darmadağın oluyorum

Back
X