Siz bunu sorun eder misiniz. Esim ve arkadaslari.

Aaa bu arkadasimiz da evli derler belki sacma akillar vermezler. Yada ne biliyim evlilige ozenirler. Kendimi baya baya dista kalmis hissediyorum. Biraz da panikliyorum sanirim.
Arkadaşların medeni durumu önemli değildir, evli olmuş bekar olmuş fark etmiyor, aynı muhabbetleri evli erkekler bir araya geldiğinde yapmaz mı sanıyorsunuz?
Arkadaşları kızları sosyal medyadan ekliyorsa bu onların özel hayatı, eşinizi de sizi de etkileyecek birşey değil, eşiniz çocuk değil, kocaman evli bir adam, 2 arkadaşının aklını çelmesine fırsat verecek bir yapıydaysa sorumlu arkadaşları değildir kendisidir, size evlilik bağıyla bağlı kişi kendisi çünkü.

Tabii sakıncalı bir durum. Öncelikle eşime evli olduğunu hatirladirdim,bekarlar senin için bitti en fazla ayda bir görürsün derdim. Sonra bulustuklarinda neleri konuşamaz ve yapamazsının listesini yapar üçüne de verirdim. Bir de bunu sonradan teyit etmek için kayıt cihazı alıp eşime verirdim gelince dinleyeceğimi söylerdim.

Ne kadar garip insanlasınız ya... İstiyorsunuzki adam sizinle evlenince geriye kalan herşeyini bıraksın! Birçok tanıdığımın ortak derdidir bu, bir erkek gurubunda birisi evlenince evlenen eleman bugüne kadar can ciğer olduğu bekar arkadaşlarından cüzzamlıymış gibi kaçmaya başlıyor daha doğrusu buna mecbur bırakılıyor çünkü evde karısı adamın başının etini yiyiyor bekar arkadaşlarınla görüşüyorsun diye.
Ayrıca adamları stalklamakda ne demek Allah aşkına?? Bu hangi seviye?! Ne yiyip ne içiyorsunuz sizde bu duruma geliyorsunuz! Adam kimleri eklemiş ona bile bakmış yahu yuhhh!
Tabi şimdi beni haksız bulacaksınız ama olayı bide kadının tarafına uyarlayalım. Kadın bekar arkadaşlarıyla görüşse ve erkek bunu istemese gelen yorumlar şu şekilde olacaktı, *karışmaya hakkı yok, o nasıl senin arkadaşlarına karışıyor, hem mesajları nereden biliyor ki senin telefonunu ne hakla karıştırıyor vs vs*... Ve heleki kızı stalk edip şöyle adamlar eklemiş falan dese ohhooo o zaman görürdük curcunayı burada linç edilirdi linç!!

Back
X