siz! evet siz ! nasıl başarıyorsunuz?

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
36
merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......

merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......

Sorun psikolojik de değilmiş, sizin huyunuz bu demek ki. Pissiniz diyemem, dağınık ve rahatsınız anladığım kadarıyla ve biz ne söylersek söyleyelim durum değilmez.

kötü bi eleştiri olarak düşünme sakın, ama nasıl evlendin cok merak ediyorum, evliliğin sorumluluklarını bilmiyo muydun??

Bazen bende kendimi böyle hissediyorum .s
Ama zorlaya zorlaya yaptır bunu kendine .

düşük tansiyon hastasıyım.öyle bişey ki bu insan elini kalıramıyor ağırlaşıyor öyle olduğu halde evimin pisliğinden rahatsız olurum .bence herkes rahatsız olur ya,silkelen şöyle çevrene bak tertemiz mis kokulu bi yerde yaşamakmı yoksa böylesimi

Sorun psikolojik de değilmiş, sizin huyunuz bu demek ki. Pissiniz diyemem, dağınık ve rahatsınız anladığım kadarıyla ve biz ne söylersek söyleyelim durum değilmez.
evet güzel bir tespit ama hemen kestirip atmasak...

bu tembellik bende de var da şükür ki bu kadar değil. eve temizlikçi çağırma imkanınız varsa çağırın. o temizlik yaparken siz de ütü falan yapın bir günde her şeyi halledin. sabahları erken kalkmaya çalışın, ufak egzersizler yapın zihniniz ve ruhunuz açılır. vitamin alın. kullandığınız her şeyi yerine kaldırın. işe yarar herhalde :))

evet güzel bir tespit ama hemen kestirip atmasak...

:) atmadım, daha doğrusu bilim bile caresiz kalmışken biz aciz kulların elinden ne gelir demek daha doğruydu.

Adam yaka silkmiş hala rahatsınız, eve misafir gelecek 2,80 uzanmışsınız. Bunun bir caresi olabilir mi?

bu bence psikolojik.insan oturdukça oturası geliyor.evini temizledikten sonra dağılan yerlerin peşinden koşup oralarıda temizlesen toparlasan bi bakmışsın ki evin miss.

kötü bi eleştiri olarak düşünme sakın, ama nasıl evlendin cok merak ediyorum, evliliğin sorumluluklarını bilmiyo muydun??
yok neden düşüneyim canım bu kadar sorumluluk olduğunu bilmiyordum ki eşimle severek hatta çok severek evlendim hep diyerdum dört duvar evim olsun ben oraya çiçek bahçesi gibi bakarım ama benim bahçemde çiçekler hiç açmadı hep toprakları kaldı
düşük tansiyon hastasıyım.öyle bişey ki bu insan elini kalıramıyor ağırlaşıyor öyle olduğu halde evimin pisliğinden rahatsız olurum .bence herkes rahatsız olur ya,silkelen şöyle çevrene bak tertemiz mis kokulu bi yerde yaşamakmı yoksa böylesimi
çok haklısın hasta olmana rağmen evinin temizliği önceliğin keşke benimde öyle olsa...
Bazen bende kendimi böyle hissediyorum .s
Ama zorlaya zorlaya yaptır bunu kendine .
böyle hissetiğin zamanlarda kendini nasıl telkin ediyorsun dinlemek isterim

aynen düşük tansiyon bende de var. bazen iyi oluyorum, bazen de elimi kaldırasım olmuyor. ben rahatsız oluyorum evim çok kirlendi şunu yapsam bunu yapsam diye. kalkamıyorum ki yerimden yapayım :(

bu tembellik bende de var da şükür ki bu kadar değil. eve temizlikçi çağırma imkanınız varsa çağırın. o temizlik yaparken siz de ütü falan yapın bir günde her şeyi halledin. sabahları erken kalkmaya çalışın, ufak egzersizler yapın zihniniz ve ruhunuz açılır. vitamin alın. kullandığınız her şeyi yerine kaldırın. işe yarar herhalde :))
önerileriniz için teşekkür ederim bugün işe başladım zaten... gerçi ben çalışmasamda erken kalkıyorum ama kalkar kalkmaz pc başındayım... dur şuna bakıyım yok ona yok buna derken bir bakmışım ki akşam olmuş

önerileriniz için teşekkür ederim bugün işe başladım zaten... gerçi ben çalışmasamda erken kalkıyorum ama kalkar kalkmaz pc başındayım... dur şuna bakıyım yok ona yok buna derken bir bakmışım ki akşam olmuş

Tam bir yıl önce aynı iceriğe sahip konu acmıssınız. Hic mi ilerleme kaydetmediniz?

Çalışıyor musunuz o detayı gözden kaçırmış olabilirim
çalışmıyorsanız geç kalkıyorsanız her gün aynı saatte ve erken kalkın
ayrıca piyasada çok iyi güç veren enerjik hissetmenizi sağlayan vitaminler var
onlardan kullanarak sorununuz çözülebilir

ayrıca kendi evinizdeyken anneniz ile iken iş yapıyor muydunuz?
benim annem bana hiç iş yaptırmaz nerdeyse ama ben kendim el atmaya çalışırım az da olsa çalıştığım için

kendinizi zorlayın
eşinizin sevgisi bitmez ama bazen tembellikler usandırır insanı az da olsa soğutabilir sizden

bu bence psikolojik.insan oturdukça oturası geliyor.evini temizledikten sonra dağılan yerlerin peşinden koşup oralarıda temizlesen toparlasan bi bakmışsın ki evin miss.
bence benim mantığımda bir sorun var benim ki farklı işliyor dur ona bir bakıyım yok şuna derken o gün bitmiş

Tam bir yıl önce aynı iceriğe sahip konu acmıssınız. Hic mi ilerleme kaydetmediniz?
malesef kaydedemedim yaptıktan sonra bir hafta kadar el sürmüyorum ama ben istiyorum ki her an her dakika evim derli toplu olsun çat kapı gelen misafiri ağırlıyıvereyim bu yüzden tekrardan konu açma gereksinimi duydum

Canim bir doktora git, kan degerlerine baktir. Demir eksikligi filan var mi, troid bezlerin calisiyor mu tetkik ettir. Once fiziksel bir durum var mi ogren, boyle bir ihtimali aradan kaldir. Sonra her gun yarin icin bir plan yap yatmadan once, yapilacaklar listen olsun. Sabah kalkinca da o plani uygula. Oglene kadar yatma, saatini sabah saatlerine ayarla ve mutlaka kalk, on dakikalik bir dus yap, kahvaltini et, kahveni ic, hatta 10 dakika aerobik yap, gune erken basla. Hem sana tembel tembel yatmaktan daha zevkli gelecek adetler edinmis olursun, hem de kendini daha zinde hissedersin. Bir sure sonra bunlar aliskanlik haline gelecek, olmazsa olmazlarin olacaktir. Pesinden de planini uygulamaya koyar, listedekileri yaparsin. Sana birsey diyeyim mi, hepsi saat 1300 olmadan bitecektir zamanla.. Yemek dahil.. Sonra da ister kitap oku, ister komsu ziyaretine git..
Bunu kendin baslatamazsan derli toplu bir buyugunden yardim iste. Bir hafta sabahlari oglene kadar sana gelip gitsin, beraber yapin herseyi. Duzenini oturtursan gerisi gelir. Hic bir sey anlamadan otomatikman yaparsin isleri, evin de her zaman misler gibi kalir.

Çalışıyor musunuz o detayı gözden kaçırmış olabilirim
çalışmıyorsanız geç kalkıyorsanız her gün aynı saatte ve erken kalkın
ayrıca piyasada çok iyi güç veren enerjik hissetmenizi sağlayan vitaminler var
onlardan kullanarak sorununuz çözülebilir

ayrıca kendi evinizdeyken anneniz ile iken iş yapıyor muydunuz?
benim annem bana hiç iş yaptırmaz nerdeyse ama ben kendim el atmaya çalışırım az da olsa çalıştığım için

kendinizi zorlayın
eşinizin sevgisi bitmez ama bazen tembellikler usandırır insanı az da olsa soğutabilir sizden
1 yıl kadar ara vermiştim şimdi tekrardan başladım iş yapıyordum ama zorla şu şekilde yani ben temizlik yapıyorsam annem yemeği ortadan kaldırılcakları kaldırırdı ama şimdi bütün herşeyi ben yaptığım için bocalıyorum... sanıyorum hala annem gelip arkamdan topluycak ama olmuyor

malesef kaydedemedim yaptıktan sonra bir hafta kadar el sürmüyorum ama ben istiyorum ki her an her dakika evim derli toplu olsun çat kapı gelen misafiri ağırlıyıvereyim bu yüzden tekrardan konu açma gereksinimi duydum

Allah allah görüştüğünüz psikologlar ne dedi? Geçenlerde bir konu daha acılmıştı bu şekilde, sanırım psikolojik bir rahatsızlıkmış bu.

Ben sorgulamıyorum anlamaya calısıyorum :) smiley kullanmamışım sert olmuş yorum :)

Son düzenleme:
Back
X