- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sizlere gerçekten derdimi anlatmak istiyorum derman bulmak istiyorum lütfen yıkıcı yorumlar değilde yapıcı yorumlar yapalım kızın eleştirin ama hakaret etmeyin
çok dağınık paspal tembel üşengeç bir kadınım canım hiç birşey yapmak istemiyor... bir söz vardır ya ver yiyeyim ört yatayım diye aynen öyleyim ...ne yaptıysam kendimi toparlıyamadım hep aynıyım bir insan hiç mi değişmez sorumluluk ile alamıyorum ... birgün toplayıp ediyorsam ertesi gün elimi sürmüyorum birikiyor birikiyor ve ben içinden çıkamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?
bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var tek anlaşamadığımız konu bu temizlik yapmıyorum diye çok kızıyor hastanelere götürdü sorun psiklojik mi diye ? neler yapmadı ki adam bir yandan ona da hak veriyorum ama yine elimden birşey gelmiyor misafir gelmek ister ben eşimin eline koluna sarılır bugün gelmesinler yarın gelsinler derim evi topluycam derim yine kızarak tamam der ama ben yine hiç birşey yapmadan otururum.... hemde saatlerce
herşeye yetebilen bir insan olmak istiyorum işini evini eşini kısacası herşeyi ama yapamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bana yardımcı olun lütfen......
al bitane daha![]()
arkadasım yapacagın ıslerı lıstele sonra baslalıstenın basından bıtırdıgın ıslerı tik le ısaretle yavas yavas maddeler azaldıkca hevesın yerıne gelecektır bak ınan bana daha zevklı olur bu sekıdle lıste usulu hem ıse nereden baslayacagını bılırsın hemde ısler duzenlı bı sekılde azaldıkca sevke gelırsın.
hayatının en guzel yıllarını bole paspal gecırme temız ev huzurlu ev ınankı hersey tertıplı duznelı pırıl pırıl ohhh![]()
İNan ev işi yapmak bazen bana da çok zor geliyor ama ,, dağınık , pis durmaktansa yaparım daha iyi....
HEm de deLİLER gibi kendimi temizliğe vururum bazen.....KIZImı uyutur bir başlarım gece 12 de ne halılar kalır silinmedik , ne de koltuklar....UYKUma da çok düşkünümdür oysa...
Ama dağınık evde saatlerce otursa bile insan dinlenemiyor bence ,, psikolojik olarak yorgun oluyor......
EN KOLay yÖNtem evi ODA ODA temizlemek......
İLk önce en temiz odandan başla mesela ,, sil süpür tozları al ,, sonra da diğer odalara geç....
1 Gün uğraşsan ertesi gün evin tertemiz olur.......SOnra da günlük ufak tefek işlerin olur sadece , onları da zamanında yaparsan BAŞARIRsın.....
İLeri de çocuğun olduğunda çok daha zorlanırsın inan.....
Zaman zaman hiçbirşey yapmak istemediğim olur benim de. Öyle zamanlarda işler gözümde büyür; bitmeyecek gibi gelir. İşte o zaman sadece bulunduğum odayı ilk etapta temizlemeyi düşünürüm. Yani sanki tek işim o oda, mutfak, ya da banyoymuş gibi. Yani genel olarak ilk önce her yeri toparlayayım. Sonra komple süpüreyim vs dersen gözünde büyür.
Küçük adımlar ilkesi:) zaten pırıl pırıl bir odayı görünce duramayıp diğer yerlere de dalacaksın .
Neymiş? Salmayacaksın, hooop dalacaksın. :))))))))))))) hadi bakalım, gm bitti yarın başlarım falan demeden bu akşam bir ucundan tutuver. Temiz bir mutfakta içine sine sine yemek yapmak, huzurlu bir ortamda yemek(ahahahahah aklım fikrim yemekte yemin ederim) mis gibi bir yatak odasında sevişmek:)))) huzurla uyumak senin de hakkın.
:))) çok pis gaza geldim ben de şu banyoya bi el atayım iftardan sonra:)
canim durumunun bu kadar kotu oldugunu bilmiyodum ben:26:
tekrar bizim topige ugrasan falan bi ara fena degildin sanki:26:
orda olsam her gun gelir calistirirdim seni![]()
sizin topik hangisiydi sorması ayıp:) ben de okuyunca gaza geliyorum hoş oluyo:)
:)ama yapmak da lazım o kadar topik içinde kayboluyorum sonraiste burasi canim
reklam yapmis gibi oldum sanki
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...si-dertte-olan-hanimlar-buyurun-topigime.html
bu kadar strateji ceo larda yok vallaben de boyleyim, bizi bi bilim adamı alsa araştırsa incelese niye boyleyizgerçi bana misafir denmesin, 10 çeşit yemeğimi temizliğimi yaparım. ev temizlensin diye misafir çağırıoyrum arada
![]()
bu bence psikolojik.insan oturdukça oturası geliyor.evini temizledikten sonra dağılan yerlerin peşinden koşup oralarıda temizlesen toparlasan bi bakmışsın ki evin miss.
kesinlikle katılıyorum, psikolojik bir durum değil bu bi nevi bunalım evresi ama bi nevi.. tatile çık ne bileyim sana iyi hissetirecek faaliyetlerde bulun o zaman daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum![]()