Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir. :( :( :( hala da ağlıyorum.

Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir. :KK43: :KK43: :KK43: hala da ağlıyorum.
sosyal medya da arkadaşlariniz ekli degıl mı ,arkadaşlariniz nasıl böyle bir yorum yapabilir,keşke teşekkür ederim o sizin ayiliginiz deseydiniz

sosyal medya da arkadaşlariniz ekli degıl mı ,arkadaşlariniz nasıl böyle bir yorum yapabilir,keşke teşekkür ederim o sizin ayiliginiz deseydiniz
Instagramdan paylaşmıştım ağzıma bir lokma dahi koymadım.Sonra yorumları kısıtladım.

Bence fotoğrafınızı kaldırın.
Eğer kendinizi böyle sevseydiniz tüp mide ameliyatı olmak istemezdiniz,oturup ağlamazdınız muhtemelen umursamazdınız
Rahatsız olduğunuz birşeyler var belli ki,vermek istiyorsanız illa ki tüp mideye gerek yok,diyetle de gayet güzel kilo verebilirsiniz ağlamalık bir durum yok.

Hesabın herkese açıktı ve tanımadığın biri yorum yaptı değil mi? Arkadaşn mıydı yoksa? Sosyal medyadaki herkesi kafamıza takıcak olsak ya da herkesin heeer dediğini umursayacak olsak ohooooo. Hiç üzme yani kendini. Bu tarz yorum yapanlarda genelde bir özgüven eksikliği oluyor kendi fotoğraflarını bile koymak istemiyorlar ama başkalarına her türlü yorumu yapıyorlar. Boşver 🌸

Sanki ben bilmiyormuşum gibi yorum yazdı.DM'den gelen mesaja cevap yazmadım diye şişko diyen bile oldu.
İnsanlar hassas noktanizin bu oldugunu farketmis o yuzden ordan vuruyorlar. Bakin ben de gayet kiloluyum ama bir kisi bile bana sisko falan diyemez, derse alir cevabini

Neden takıyorsunuz ki bana da sopa yutmuş gibisin derlerdi.
Bazı insanlar kötü. Hassas olduğunuzu belli etmeyin lütfen.
Mesela bi arkadaşım vardı. Zayıf bir tanıdığı kilosuyla ilgili bişey söyleyince fesatlığından herşeyi içinde tutmuşsun, kiloya yer kalmamış demişti.
Cevabını verin.

Sende kurbagaya benziyorsun ben birsey diyor muyum deseydin inan insanlar kendileriyle barisik mutlu insanlari cok kiskaniyor. Cinsiyet degistiren insanlarla bile o kadar alay ediyolar ki onlar dimdik guclu duruyolar sende kendini sev mutlu ol kaliplara uymak zorunda degilsin.

Hesabın herkesle açıktı ve tanımadığın biri yorum yaptı değil mi? Arkadaşn mıydı yoksa? Sosyal medyadaki herkesi kafamıza takıcak olsak ya da herkesin heeer dediğini umursayacak olsak ohooooo. Hiç üzme yani kendini. Bu tarz yorum yapanlar da genele bir özgüven eksikliği oluyor kendi fotoğraflarını bile koymak istemiyorlar ama başkalarına her türlü yorumu yapıyorlar. Boşver 🌸
Evet ama şimdi yorumları kısıtladım takip ettiklerime açtım.Instagramın öyle bir özelliği varmış.

İnsanlar hassas noktanizin bu oldugunu farketmis o yuzden ordan vuruyorlar. Bakin ben de gayet kiloluyum ama bir kisi bile bana sisko falan diyemez, derse alir cevabini
Ben aslında cevaplarını veriyorum ama içimden ağlıyorum.

Insanlar gerçekten internetin b** çıkarıyorlar. Sağa sola saldırmayı hobi edinmisler. Hiçte ayı gibi görünmüyorsunuz. Ayrica gözleriniz çok güzel masallah.

Bence gayet de tatlisin.
Kimin ne dedigine, nasil dusundugune bakacak olursak hepimizin intihar etmesi lazim. Kendini sev, baskadinin ne dusundugunu bosver.

Back
X