Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 10_15 dk arasiBir şey var gibi ama hemen mi çıktı kuruma çizgisi de olabilir
Merhaba ben ekimde ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim şimdi 13 gün geciktim ve test yaptım gözüküyor mu ? 5 gün önce kan vermiştim 0 değer çıkmıştı. Mide bulantısı koku hassasiyeti bel ağrısı belirtilerim var.Bir şey var gibi ama hemen mi çıktı kuruma çizgisi de olabilir
Merhaba canım. Eğer çizgiler 5 dk içinde çıktıysa var gibi geç döllenme olabilir belki ondan kanda çıkmamıştır. Hayırlısı olsun inşallah hakkındaMerhaba ben ekimde ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim şimdi 13 gün geciktim ve test yaptım gözüküyor mu ? 5 gün önce kan vermiştim 0 değer çıkmıştı. Mide bulantısı koku hassasiyeti bel ağrısı belirtilerim var.
merhabalar evet 5 dk içinde çıktı hatta miratech i suya tuttum sonuç aynıMerhaba canım. Eğer çizgiler 5 dk içinde çıktıysa var gibi geç döllenme olabilir belki ondan kanda çıkmamıştır. Hayırlısı olsun inşallah hakkında![]()
Birkaç gün bekle ondan sonra ver bence canım. Erken kan verip artışı takip etmek de stresli çünkümerhabalar evet 5 dk içinde çıktı hatta miratech i suya tuttum sonuç aynıçok teşekkürler cevap verdiğiniz için görüyosanız hayal değil
eşime henüz söylemedim yine üzülmesin diye kaç gün sonra kan versem iyi olur acaba?
evet öncekinde öyle olmuştu çok zorBirkaç gün bekle ondan sonra ver bence canım. Erken kan verip artışı takip etmek de stresli çünkü![]()
Amin canım inşallah sanada nasip olsunevet öncekinde öyle olmuştu çok zoren iyisi durabilirsem 1 hafta varsa çok yüksek çıkar
seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
bu resimde ilk gebeliğimi öğrendiğim oda silikti